,,Nie chce night breaker bo pewnie będe oślepiał i zmieniał co pół roku. Najlepsze by były tzw niebieskie - takie jak osram cool blue, ale nie mogę w ogóle takich znaleźć z żadnej firmy"
Wydaje mi się że nie będziesz oślepiał, Ja od nie dawno zmieniłem żarówki na osram night breaker i jestem zadowolony, mam ustawione na ,,0" i wszystko gitara

Pozycyjne miałem białe LED ale jedna nie dawno zaczęła mi mrygać jak dyskoteka i zmieniłem na ,,Philips xenon efekt,, ale ja tam takiego efektu nie widzę

A co do oślepiania to mam czasami wrażenie że mało jaki producent aut zwraca na to uwagę, (chodzi mi o nowe auta) miałem już mnóstwo sytuacji że samochód jadący z naprzeciwka oślepiał przeciwny pas i okazywało się że to nowe Audi, Opel czy też inne marki. Nie dawno wracając do domu przez miasto w nocy jechał za mną Porsche Panamera, gościowi tak waliły żarówki że swoje mogłem wyłączyć i wogóle nie patrzeć w lusterka bo odrazu ,,gwiazdki " w oczach się robiły, jak zaczołem zwalniać Pan Porsche zmienił pas , to ja za nim i też mu długimi zaczołem świecić, gdy zatrzymaliśmy się obok siebie na światłach PAn otworzył szybę i się mnie pyta czy jestem normalny, to ja na to że teraz sam wie jak to fajnie jest jak ktoś z tyłu na długich jedzie. Pan się na mnie popatrzył i powiedział że na długich nie jeździ i na potwierdzenie zapalił przy mnie długie na krótko...faktycznie nie jeździł......