Wzmacniacz w takiej cenie powinieneś wyłapać na allegro, ale tak jak koledzy wcześniej napisali, najpierw przygotuj sobie przód dobrze

sama "skrzynka" w bagażniku tutaj Ci efektu nie narobi, moim zdaniem wręcz zabije pozostałości dzwięku jeśli chodzi o przód :P
Osobiście początkowo też chciałem troszkę po kosztach iść, ale ostatecznie skończyło się na tym że założyłem sprzęt o wartości około 2500zł. Nie mam tuby jedynie co to zakupione jako pierwsze radio z Pionka, potem porządne głośniki na przód Hertz zestaw trójdrożny no i maty na których nie warto oszczędzać, tylko kupić markowe i zaoszczędzisz sobie i roboty i nerwów fakt trochę bardziej odczuje to portfel. Jako że radio nie dawało rady z tymi głośnikami to później dokupiłem jeszcze wzmacniacz pod sam przód i do dziś nie żałuje niczego co zrobiłem :P No może mogłem kupić za tą samą cenę lepszej marki wzmacniacz, ale kupiłem to co się trafiło póki co gra (jedynie mała usterka "zimny" lut trafił się na przetwornicy po roku czasu i wyłączało wzmaka, kwestia 5 minut i naprawione

)