To czym śnieg zrzucać? Łopatą?
Powiedzieli na jakich myjniach mam myć samochód ( nie posiadają mikroproszku)
Również mam czarny lakier na Toyocie, i zwykłe myjki ciśnieniowe nie dały rady, ale ostatnio otworzyła się w okolicy myjnia samoobsługowa z pianą aktywną, którą najpierw trzeba zapaćkać całe auto, a potem dopiero ciśnieniową zmyć i ze zdziwieniem stwierdziłem, że to działa. Polecam spróbować, jeśli macie dostęp do czegoś takiego.
Cytat: Manekm7 w 14 Stycznia 2017, 11:32:28Powiedzieli na jakich myjniach mam myć samochód ( nie posiadają mikroproszku) napisz coś więcej które to ?
U mnie w mieście jest aktywna piana, ale nakłada się ją za pomocą szczotki, brr. Czy u ciebie leci z lancy?
U mnie w mieście jest aktywna piana, ale nakłada się ją za pomocą szczotki
Cytat: RAV73 w 14 Stycznia 2017, 17:08:41U mnie w mieście jest aktywna piana, ale nakłada się ją za pomocą szczotki a na mapie jest to miasto bo w profilu brak?
Wpisałem automatyczną nawigację - rano do pracy, popołudniu do domu.PS: A jak się robi doświetlanie zakrętów? Że niby przeciwmgłowe się zapalają przy zakręcaniu? Ja też chcę!
PS: A jak się robi doświetlanie zakrętów? Że niby przeciwmgłowe się zapalają przy zakręcaniu? Ja też chcę!