Autor Wątek: Planuje zakup Aurisa. Jaki motor wybrać?  (Przeczytany 80773 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline michael

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Planuje zakup Aurisa. Jaki motor wybrać?
« Odpowiedź #60 dnia: 13 Kwietnia 2012, 10:23:51 »
Nie bedzie kolejek do salonow po mocne benzyny, zgadzam sie. Wszystko bylo zapewne dobrze przemyslane przez Toyote.

Nie znaczy to ze ludzie nie szukaja jednostek ktore potrafia pokazac pazura. Sam chetnie bym taka kupil.

judoka

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: 13 Kwietnia 2012, 23:10:46 »
Osobiscie bym kupil w silniku D-cata moze ze wzgledu ze jestem mlody i lubie poszalec , lecz patrzac na ekonomie to bym wziol 1.4 D4D lub 1,33 benzynke

Offline wanraf89

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #62 dnia: 14 Kwietnia 2012, 00:07:35 »
Jezeli chodzi o D-cat to co do niego bym sie zastanowil...pierwsze co to bym pojechal na hamownie i zmierzyl jego moc bo z tego co wiem to toyoty lubia zanizac a do tego jeszcze spalanie w okolicy 9-10 l/100  wiec bym sie wstzymal i moze kupil cos z innej konkurencyjnej marki.
Pozdrawiam

Offline bis24

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Lexus LBX
« Odpowiedź #63 dnia: 14 Kwietnia 2012, 11:16:32 »
Jezeli chodzi o D-cat to co do niego bym sie zastanowil...pierwsze co to bym pojechal na hamownie i zmierzyl jego moc
ale nie wiem czy w salonie pozwolili by Tobie na takie działania myślę o aucie z 5km przebiegiem :laugh:
jeśli był by to rozbitek to kto pokrył by koszty hamowni?. :cheesy:

Offline wanraf89

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #64 dnia: 14 Kwietnia 2012, 12:34:19 »
NIe chodzi o nowy samochod tylko np: o samochod testowy wkoncu jak pisza ze ma 177 km to niech ma  a nie kreca ludzi w wala i pozniej wychodzi ze ma 20 km mniej... ja mam aurisa 2.0D4D pojechalem na hamownie i wyszlo o 10 km mniej niz mialo byc...no to sorry... place wymagam :)

judoka

• Gość
« Odpowiedź #65 dnia: 14 Kwietnia 2012, 14:31:29 »
To masz jakis lewy silnik , ja mam 2.0 D4d i bylem na hamowni to wyszlo 125 km . Mozliwe ze masz filtr DPF.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl