W oryginalnych gumkach jest zakończenie (rowek) na 2 blaszki a w tych z allegro niestety nie ma. W związku z tym te blaszki niestety co jakiś czas się wysuwają.
Dlatego trzeba zwracać uwagę na gumki
Nie wiem jakie masz gumki, ale w Good Rain, o których pisał vagon1 wszystko jest tak jak w fabrycznych. Są specjalne wybrzuszenia, które trzymają blaszki i całą gumkę na miejscu. Sprawdzone!
Kilka dni temu, jak zakładałem komplet jedną założyłem dobrze, a drugą przyciąłem nie od tej strony co trzeba, ale złożyłem z ciekawości. Po kilkudziesięciu ruchach wycieraczki wysunęło się trochę. Niemniej jednak, jak przytnie się z dobrej strony wszystko jest cacy.
każda guma była w oddzielnej aukcji - kilka postów wyżej w tamtym wątku opisane. Łącznie 35zł za komplet wyszło. Cena całkiem akceptowalna
Dopiero teraz zobaczyłem, że pisałeś o tym co i ja - Good Rain. Pytanei miało być do Tommerego, który pisał o tym
https://sklep.toyota.pl/produkt/85214-0d310-gumka-wycieraczki.html Ile jest tych gumek za 121 zł. 10, tak jak na obrazu??? I jaki to rozmiar??? Może to być dobry deal.Trzeba to sprawdzić, bo podejrzewam, że jakość gumek może być lepsza niż z allegro. Chociaż z drugiej strony - obie Denso jakie miałem (oryginalne) mazały trochę od nowości...:(