cd-rom to taka minimalistyczna wersja

nie wiem jak dokladnie jest z podlaczeniem nieoryginalnej zmieniarki CD do radia toyoty... gdzies kiedys czytalem ze costam sie moze ewentualnie dac... ale nie wiem jak to doklodnie jest... a jezeli chcialbys kupic oryginalna do toyoty to bedzie pasowac ale zaplacisz nie mniej niz 1k pln... a za ta cene masz glosniki (zestaw rozdzielny) i uzywane radyjko z cd... i jakosc nieporownywalnie lepsza.
ja uzywam radia sony w srodku z 1 cd. jak chce zmienic to wycioagam plyte zmieniam i juz... jest chociaz co robic na swiatlach. do tego mam pilota przy kierownicy... i juz zapomnialem ze oryginalny kaseciak istnieje

a przy sprzedazy zdemontuje wszystko i juz.
jezeli chcesz sluchac muzyki jak to okresliles to po pierwsze wymien glosniki... chyba ze juz to zrobiles... budowa jakiegokolwiek audio (nawet z cd-romem) na tych co sa w standardzie to pomylka jakas. najlepiej wstawic w drzwi wooferki a tam gdzie sa oryginalne glosniki, gwizdki. oryginalne odkrecic i schowac do pudelka do czasu sprzedazy auta

taki zestaw rozdzielny w rozmiarze 16,5cm to koszt ok 350-400 pln mniej nie ma co wydawac bo efektu nie bedzie. do tego przydaloby sie wygluszyc (chociaz troche) drzwi no i pierscienie lub plastiki z allegro zeby jakos ten glosnik przymocowac. pamietaj ze tam jest malo miejsca i glosnik nie moze byc za gleboki... poczytaj w innych tematach.
w ostatecznosci mozna wstawic w miejsce oryginalnych wspolosiowe rozmiar 10 cm... zaplacisz o 150pln mniej ale to juz nei bedzie to

do calosci jakies radyjko... np uzywane z allegro... albo radyjko plus zmieniarka... jak tam wolisz i pierwszy zestaw gra. do tego jest mozliwosc pozniejszej rozbudowy o wzmacniacz i skrzynke do bagaznika.
pozdr g.