realnymi parametrami
Poproszę o konkrety z laboratorium nowego i zuzytego oleju skoro uważasz się za osobę jarającą się olejami
Oczywiście, że tych danych ode mnie nie dostaniesz

Jak byś prześledził dobrze internet to byś zobaczył że karta oleju to nie wszystko i analiza nieraz odbiega od składu z karty.
Cofnij się kilka/kilkanaście stron do tyłu i zobacz co napisałem o kartach dołączanych czasami do danego oleju

- normalnie jasnowidz ze mnie

Popatrz sobie na analizy tgmo zamieszczone na necie na stronach Rosyjskich i powiedz że to słaby olej i jak wypada wsród rodzynka amsoila
Po co mi dane "internetowe", skoro mam własne, pewne, wykonane w naszym kraju

Zrób badania amsoila zużyciowe ze swego silnika i zapodaj na forum. Jesli wyjdą super zrobię ukłon w twoją stronę i też ten olej zakupie.
AMSOil'a już dawno przebadaliśmy na wszelkie możliwe sposoby. O większości sposobów badań nie dowiesz się ...... nigdy

, nawet ruscy o tym nie piszą oficjalnie.....
Ja się na tym nie znam
Tu przyznaje ci rację....
le przynajmniej nie staram się promować jakiejś marki bez dowodów bo to wg mnie błazenada
Błazenada to prawie 101 stron tego wątku. Większość pisze tu takie głupoty, że szkoda gadać a nawet nie zrobiła prostego badania SWOJEGO oleju za 40 zł. Mądrych treści też "specjaliści" nie wyłuskali z tego czy innych for zagranicznych. Jak się umie czytać ze zrozumieniem, to wystarczy poświęcić kilka godzin i już się ma podstawową więdzę, która pozwala ŚWIADOMIE dobrać olej do swojego silnika i nie potrzeba tu żadnych specjalistycznych badań. Natomiast nic nie zastąpi testów na swoim silniku.
Wszyscy tak żądają dowodów, badań, chooy wie jeszcze czego, jakby potrafili coś z nich wywnioskować a nawet z tego forum nie potraficie pobrać dobrych informacji - jakie to ...... typowo polskie...... ujmę to inaczej, zeby ktoś zrozumiał - w doopie był i goovno widział.