Zawsze jak coś się często wymienia , to ktoś zezłoszczony może ubrać w reklamę . Na to nic się nie poradzi . Ja i TY jesteśmy pełzający a spamerzy też tu są . SB tu panuje

Tak naprawdę ,wystarczy przyswoić , negujesz zaprzeczasz przedstaw argumenty a nie bla bla ,ha ha ,hi hi. To że ktoś ma 300 -3000-10000 postów ,nie zmienia faktu ,że bez argumentów może być mało wiarygodny . Młodzi nie znają Starych i już .
Temat umiera , bo jedni wiedzą ( powinni) ale nie powiedzą/udowodnią ,choć chyba dowody mają ,bo o nich mawiają , a inni boją się pisać bo zaraz będzie bla bla hi hi i łzy .
Ja czekam na odp. kolegi mechu , chciałbym się też dowiedzieć jakie są ograniczenia oleju PAO . Od kolegi Zbig ,chciałbym uzyskać złotą metodę na przeliczanie spalania . W szkole uczyli mnie takiej , ale są różne szkoły i na naukę nigdy nie jest za późno . Może opisze co po zmianie oleju w toyocie i to wszystko . Potem odmeldowuje się z wątku raczej ,szkoda czasu ,są inne tematy.
Choć w 5W pomiędzy TGMO a RP może za wiele zmian zauważalnych nie będzie ,to ze względu na to co tej firmy olej pozmieniał w innym W ,pozostanę przy tym pewniaku ,bo fizyczność za tym przemawia . Wiele zmian się nie zobaczy , ale fizycznie jestem do tej firmy przekonany i upewniony że w silniku gorzej dziać się nie będzie . Przekonuje mnie też fakt ,że nie jest w EU mieszany i nikt po drodze do niego nie zagląda ,słowem pochodzenie pewne jak w banku. Jeśli w innym z RP jest dobrze to w toyocie też powinno być , tylko mniej spektakularnie , z nie tak dużymi różnicami . W Aurisie z RP gorzej niż z TGMO na pewno nie będzie ,a domniemam że lepiej .