A jakie polecasz?
Uważaj bo się dowiesz , negować można wszystko , trudniej dać przykład .
To zależy - przecież oleje Shell dzielą się na kilka grup i ni jak nie można ich wrzucać do jednego worka tj:
Ja wiem o tym ,ale jeden mądry kolega już wrzucił wszystko do jednego wora i wedle niego HX5 to to samo co GTL . Z punktu widzenia podziału ,firmy i logiki to nie realne by było prawdziwe .
Proszę nie pisać posta pod postem.
Ok ,ja to wiem ,zostałem o tym pouczony na PW . Ale kolego wybacz ,jeśli koledzy co mają 1923 i 4000 postów tak robią , to dlaczego ja mam z 311 świecić przykładem

. Czy te zasady dotyczą tylko do iluś postów napisanych początkowo ,a po np. 1000 już nie . Jakoś dopiero jak ja to zrobiłem ,to reakcja kolegi jest . A przykładów daleko tu szukać nie trzeba ,posty (1933/1934) , (1967/1968 ) ,( 2004/2005) , ( 2043/2044 ) , ( 2061/2062 ) i reakcji wtedy nie było

.
Po za tym ,jeśli są zaczepki to kolega usuwa jeden a nie cały poemat pisany przez 1h . Ja się czuję pokrzywdzony ,pisałem posty odpowiadając z całej strony ( mam ustawione 50 postów na stronę) i wystarczyło jedno zdanie ,a wszystko leciało do kosza

. W tym przypadku napisałem 4 posty i ostatni został wywalony bez uszczerbku dla trzech wcześniejszych odpowiedzi . Mogę pisać w jednym odpowiedzi z całej strony ,ale uznane zaczepki niech będą usuwane wybiórczo (cytat i odpowiedź) a nie cały post na pół strony .Da się tak ?
A co w przypadku kiedy napisze się posta , minie czas edycji tego napisanego i napisze się kolejnego pod wcześniejszym własnym . Mam się wtedy bać ,czy wstydzić ;-)
Jak dla mnie najgorsze jest odpowiadanie pod postem i to jeszcze z cytatem tego posta , ja tak nie robię .
Przecież odpowiadam na dwa różne wpisy różnych userów, nie mam nic przeciwko, ale na czym właściwie polega w takiej sytuacji sens łączenia?
No no Młodych się wychowuje ,podczas gdy wyjadacze nie przyswoili zasady i po latach na forum nie widzą sensu jej stosowania .
Kolego fazibazi, proszę o przegląd karczycha u tego kolegi na najbliższym zlocie 8-)