Przykro mi ,pierwszy post napisany na tamtej stronie ,potem na ostatniej edycja jego ale niestety upłynął czas i jest jak jest . Na szczęście nie straciłem poematu hu hu .
Shell wprowadził
Widzieliście ,ten na biało z czapą nie ma skarpetek . A za tą butlą pewnie jest bombka 8-0
Panowie, kupując jedzenie dla siebie i swoich dzieci też tak
rozczulacie się nad jego składem? Dajcie już spokój z tymi olejami. To są tylko samochody.
Dla siebie mało ,ale chyba każdy dla swojego bobaska małego na początku patrzył . Po za tym ,producenci omamiają i tak zmieniają nazwy by Kowalski się nie skapował , że taka substancja tam jest . Aby było dokładnie to trzeba by być chemikiem , były jakieś plany ustawowe ,by znormalizować te niecne zagrywki producentów , bo niektórzy to już przesadzają . Obecnie większość jest tak naszprycowana ,że małe ilości mogą zasycić . No i ktoś potem napisze ,że mamy jedzenia ful ,ale chyba przetworzonego ,któremu mało brakuje do formy pastylki na wycieczki w kosmos .
To jest wątek olejowy ,to gdzie o olejach pisać lepiej będzie . Każdy swe auto traktuje jak chce , lub tak jak został wychowany . Jeden nie widzi różnicy między firmową koparką a swoim autem , a inny traktuje jak członka rodziny . Tak samo jak pies na wsi na łańcuchu ,a pies u celebrytki jakiej w Łorsoł 8-) Mam znajomego co zawsze twierdził ,auto ma jeździć i du...e woźić , tyle . Ale jak kupił nową kijankę ,to poglądy mu się zmieniły , szczególnie po tym jak pod markietem inne auto bez zaciągniętego ręcznego stoczyło się na jego kijanki bok 8-0
Niektórzy myślą że naprawią silnik olejem
Raczej mogą tylko coś poprawić/polepszyć . Czasem to wystarczy dla silnika i dla samego siebie . To prawie jak w markiecie z pomidorami , wszystkie są pomidorami ,a większość szuka i przebiera . A potem idziesz i na wszystkich ślady pazura , wku..... mnie to . Korona ma też pozytywną stronę bo ludzie się trochę teraz opanowali , po prostu tak nie macają bez potrzeby , oraz nie szorują o wszystko co się da . Na przykład na parkingu o auta , wcześniej jak widziałem to jakaś ślepota chyba panuje , bo ludzie tak się spieszą i skracają drogę ,że po śladach można wnioskować, iż mało zabrakło by ktoś po dachu nie przeszedł .
wątek ma obecnie 141
Nie no , ja mam 43 strony . Może niech rząd forum wprowadzi prykaz ( wszyscy mają w ustawieniach przejść na wyświetlanie 50 postów na stronę ) , to odchudzimy trochę wątki .
Jak się komuś przytrafi to poprawiam ale starym wygom
to.... już mi się nie chce.
Mi młodemu się nie przytrafia ,bo pamiętam ,ale co ma młody myśleć jak wygi olewają ten temat . Nie wiem ,kpią Ci w żywe oczy . To banalna sprawa i nawet nie pełno sprytny przyswoi , jedynie pozostaje nabijanie licznika pod osłoną Spamera . Jeśli ktoś tu zaczyna pisać i widzi kolesi z tysiącami postów ,którzy tak robią , to przykro mi ale ładu nie będzie , bo oni na 100% do czasu upomnienia pomyślą (to normalka ) . Zastanawiam się tylko , jak łączysz lub wywalasz to stan licznika się zmienia ?
Jeżeli macie zastrzeżenia do moich działań to piszcie wyżej,
albo sami weźcie sobie to na garba w wolnym czasie.
Bez obrazy ,bo wolna amerykanka tu zapanuje i serwery nie wytrzymają . Zwykłe pismaki tutejsze nie wiedzą jak wyższe szczeble traktują niższe , nie ma co płakać może dyplom i puchar będzie 8-)
Ja mam tylko jedno życzenie/prośbę .
Obojętnie czy ktoś ma 1 , 1000, 10000 postów ,to za takie coś równo ma być upominany na PW .
Obojętnie czy ktoś jest młody ,obserwowany ,stary , wyga ,spamer czy alfa i omega , to za takie coś równo ma być upominany na PW .
Obojętnie czy ktoś jest pomocny ,czy wiedzy spragniony , to za takie coś równo ma być upominany na PW .
Obojętnie czy ktoś ma wiedzę ,czy nie to za takie coś równo ma być upominany na PW .
To że ktoś od kogoś uzyskuje odpowiedzi w tematach , nie może być powodem tego że takiemu ktosiowi różne rzeczy uchodzą . Ja rozumiem
,człowiek jest zwierzęciem względnym i jest to trudne ,ale nie nie do zrobienia . No i wtedy sprawiedliwość & równouprawnienia będą tu panować . Bo prędzej wyga ma przykład dawać ,a niżeli młody . A jednocześnie zasady zostaną przyswojone bez wyjątku .
lepiej pracuje i nie bierze oleju
Nie zapeszam ,oby nie doprodukowywał "oleju" .