Panowie szukam ale bezskutecznie. Krótko i na temat. Jakim olejem na rynku znanych firm można zamienić olej Toyoty 0W20? Chodzi mi tylko i wyłącznie 0W20.
Warunki jakie serwujesz silnikowi , nie są bez znaczenia dla wyboru oleju .
Piotr Tester na YouTube
Też byłem zdziwiony ,ale ci co się na oliwach znają ,uznają te testy za nic nie mówiące , bo takie warunki nie występują w silnku , obrazuje to tylko jeden parametr . Dzięki takiemu testowi , ale nie u Piotra ,zbłądziłem w kierunku Royal Purple .
Ojojoj widzę ,że tutejsi wszechwiedzący na Oil-Club poczytują , douczanie i korki chyba

tylko jaki to ma związek z dyskusją? Że niby dopiero po tak dużych przebiegach można coś powiedzieć o oleju i kondycji silnika?
To jest takie forumowe umniejszanie , by wydawało się że gu... wiesz . Za jakiś czas sam to wyłapiesz . Tacy co niby dużo wiedzą , muszą to jakoś zaznaczyć , trzymaj się

.
Nie rozumiem co chcesz przez to powiedzieć
To jest wyczekany i bezpardonowy atak tych co niby wszystko wiedzą

. Oj odechce Ci się tu pisać ,odechce . Już jesteś namierzony i do wgniatania . Wyobraź sobie ,wszedłeś do wąwozu a na szczytach sępy już czekały ,ale pomogę Ci

.
Nie na jakimś tylko na polskim forum olejowym
No gratuluję lektury ,korki jak nic

.
pewnie w internecie przeczytałeś.
Helow , czy to forum to nie jest też na internecie . To by znaczyło ,że nawet to co tu pisze to bzdury ,ha

.
to firma, która nie ma własnego zaplecza technologicznego ani produkcyjnego?
A mało to takich na tym świecie , co nie znaczy że ich oleje to ostatni shit , gorzej nabrać się na reklamę ,niż kupić olej od firmy co produkcję zleca innym .
Niestety sam żart nieśmieszny
Wystarczy zamienić na sok z buraka i będzie ok .
No ale chyba zgodzisz się, że aby wyciągać wnioski, trzeba dysponować odpowiednią liczbą reprezentatywnych danych?
Poproszę o spis danych , bo to przypomina ble ble papkę

.
No a komu wystarczy życia ,jak będzie wnioski co auto po 200-300tyś. wyciągał bzdura . Wystarczy napisać na Oil-Club i wnioski same się utworzą ,ja wyleczyłem się tam będąc z zabobonów i stereotypów które tu jeszcze panują .
A o to musisz poprosić tych co tu co chwila wnioski wyciągają. Uważaj bo się doczekasz ;-)
Nie chodzi o wnioski ,tylko o dane do wniosków . Jeśli ktoś o danych pisze ,to powinien znać listę tych danych ,bo inaczej zmyśla . Jak z jednej tak i z drugiej nikt się nie doczeka , ale taka sytuacja powoduje blokadę w wątku i brak rozwoju . Ten co niby dużo wie , powinien kolegów nakierować ,aby wnioski były bardziej wiarygodne i miarodajne

.
Widzę Zbig że wszystko wiesz najlepiej a mądrego to dobrze posłuchać.
No i o to mu chodziło , bez pomagania a z umniejszaniem i atakami , przyznałeś że wiesz mniej . Chyba ,że to sarkazm z twojej strony

. Czyli wszystko w normie , samozwańcy w szeregu a wszechwiedzący nad nimi , niby . Nie poddawaj się , danych ani przykładów nie dostaniesz ni w ząb

.