Możesz zobaczyć, czy Qualitium ma 0W20, to będzie tanio. Jak chcesz lepiej to Specol, jeszcze lepiej to Orlen, Lotos. Nie ma parametrów lepszości, u nas wszystkie syntetyczne i super są.

A nie czekaj kup 0W20 Royal Purple, ładny fiolet kolor ma olej.

Może tu coś znajdziesz.
https://www.oilclub.pl/index.php?threads/promocje-sklepowe-na-olej.3994/przedstawiciel handlowy powie wszystko czego oczekujesz
A rób jak chcesz, mi to wisi.

Jednak masz problem, Eneos ma zgodę na takie informowanie, a centrala Toyoty nadal nic nie wie. Więc logo na karcie nierealne, bo zasada Toyoty padnie na pysk. Skończy się bajka o dopasowaniu, skończą się zastanawiające różnice cen i wszyscy polecą po Eneosa do sklepu sami.

Co Ci szkodzi zadać analyzer pytanie, dlaczego oni informują a druga strona już nie ? Nie nalatuj na mnie informującego o tym, zaatakuj furią chandlowca.
Tak naprawdę napisałem co czytam i widzę, nawet tego nie weryfikuję, bo mnie oleje w ASO, tym bardziej TGMO kompletnie nie interesują. Jedyne co mnie interesuje, to powiedzieć inności Eneosa sprawdzam, a dalej może jakoś to znacząco wpłynie na silnik w odczuciach stałego użytkownika. Zwykłe podejście z większą dozą nadziei jedynie. Lejąc co interwał co innego, no nie dam rady nie sprawdzić czegoś innego niż większość.