No i OK, tylko popatrz wcześniej, czy ty aby nie szydzisz i nie atakujesz zbytnio tych co mają inne zdanie. No i te aluzje oczywiste. Wymieniasz co 15 TGMO i tak rób, ja nie pisałem że jesteś durny w tym. A ty zaraz ten co dużo pisze i a nie mówiłem. To twój zakres tolerancji, tak jak ty jest tylko OK, reszta do zbesztania jest ? Czy może niech każdy robi jak chce ? No i napisz, moje odczucia są bardziej wiarygodne od czyichś badań. Bo to chcesz koniecznie udowodnić, ale nie jesteś w stanie, rozumiesz.
Mamy różny zakres potrzeby wiedzy i jej samej, dla ciebie to jest powód do prymitywnych ataków ?
Ja mam się zbadać, bo bardziej dbam o samochód. A z innej twojej strony, ty wiesz więcej niż w badaniach. Znachor czy co.

Pisaliśmy już o tym i ustalone zostało, że każdy ma swoje priori, odgrzewasz kotleta bo za dużo czasu.
Ja zawsze będę twierdził jedno, ten co badał wie więcej poza odczuciami. A to kto chce, czy kto nie chce badać, mnie nie obchodzi. Póki same odczucia nie są jakąś super merytoryczną wyrocznią. Jak ktoś lata do ASO, leje TGMO i zawsze 15kkm, to po kiego tu jest, jaki sens, nuda. Wyobraź sobie forum, gdzie wszyscy przepisują to co w instrukcji jest i jeszcze peany wygłaszają, tylko tak jest OK, bo na ucho i oko intuicja mi powiedziała.