Autor Wątek: Zakup PREVI  (Przeczytany 27586 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wilesco

• Gość
Zakup PREVI
« Odpowiedź #45 dnia: 07 Kwietnia 2005, 12:20:58 »
Znalazłem inną. Młodszą i z mniejszym przebiegiem. Postaram siędziś być w Sadybie- jeśli wpadniesz to pogadamy. pozdrawiam

andy84

• Gość
Zakup PREVI
« Odpowiedź #46 dnia: 07 Kwietnia 2005, 12:58:20 »
Wilesco to dzisiaj jest jakiś zlot na Sadybie  :!:  :!:  :!:  Kurde nic na ten temat nie wiem  :(

wilesco

• Gość
Zakup PREVI
« Odpowiedź #47 dnia: 07 Kwietnia 2005, 14:07:23 »
jak co tydzień- spotkanie Toyota Klub Polska o godz. 19.00. Parking podziemny- pierwszy rząd. czyli w dół i w lewo. trzymasz sięlewej sciany aż dojedziesz do kilku Toyot. Będziesz?

andy84

• Gość
Zakup PREVI
« Odpowiedź #48 dnia: 07 Kwietnia 2005, 15:28:21 »
Dzisiaj niestety nie dam rady, ale postaram siębyć za tydzień. Może ktoś z okolic Wa-wy jeszcze by dołączył. Kiedy kupowałeś swoją Prevkęi gdzie ją znalazłeś ???

eltech

• Gość
Zakup PREVI
« Odpowiedź #49 dnia: 07 Kwietnia 2005, 19:44:14 »
To będziemy sie dalej na zlocik umawiać  w " nasze zloty"

andy84

• Gość
Zakup PREVI
« Odpowiedź #50 dnia: 12 Kwietnia 2005, 13:18:17 »
Cytat: wilesco
Andy?? czy Twój nowy nabytek nie jest z Piaseczna lub okolic?? Jeśli tak to czy dostałeś jako bonus do auta jakiś antyk?? (Panowie, Andy będzie wiedział o co chodzi  :D )

Wilesco ??? A Ty jako bonusik nie dostałeś sosnowej skrzyneczki  :-DD ?? (Panowie, Wilesco będzie wiedział o co chodzi  :aclap )
Serdecznie pozdrawiam Wilesco, i mam nadzieje że nie obrazisz sięna żarcik

wilesco

• Gość
Zakup PREVI
« Odpowiedź #51 dnia: 12 Kwietnia 2005, 14:28:12 »
Nie dostałem :cry: Błagałem na kolanach ale nie dał :lol:  A tak swoją drogą, dlaczego nie wytłumaczyłeś żonie że to producent a nie przewoźnik?

wilesco

• Gość
Zakup PREVI
« Odpowiedź #52 dnia: 12 Kwietnia 2005, 14:31:19 »
Pozdrawiam Andy. Nie obrażam się. Mam poczucie humoru- jeszcze. Na szczęście- bo w takiej rzeczywistości niejeden by siętargnął....Pozdrawiam. :aclap

andy84

• Gość
Zakup PREVI
« Odpowiedź #53 dnia: 12 Kwietnia 2005, 14:52:35 »
Cytat: wilesco
Nie dostałem :cry: Błagałem na kolanach ale nie dał :lol:  A tak swoją drogą, dlaczego nie wytłumaczyłeś żonie że to producent a nie przewoźnik?

Wiesz jak to jest z kobietami  :D . Nie udało mi sięjej przekonać, a jak jeszcze dodatkowo zobaczyła chusteczki do nosa w ostatnim rzędzie siedzeń to już wogóle była pewna że obok siedziała rodzina i płakała  :D  :D  :D . I niestety nie dała sięprzekonać. Ale jak sięspotkamy to pogadamy.
Pozdrawiam

maran

• Gość
Zakup PREVI
« Odpowiedź #54 dnia: 16 Kwietnia 2005, 23:15:48 »
ja kupiłem swoja prevke w 96r. i wył jej przedni most wiec go rozłaczyłem i zapinam go tylko jak jade w góry raptem 4sruby dziesiatki z jednej i drugiej strony wału, ogólnie jestem bardzo zadowolony , w zasadzie nic powaznego przez tyle lat sie nie popsuło czyli zero problemów od strony silnika i skrzyni /automat/ , raczej zniszcył ja juz czas - nadkola lecą, oblali mi 2x farba dookoła ale dzielna previa nadal mnie wozi, mysle powoli o zmianie i szczerze powiem ze zal mi sie z nia rozstawac, tyle ile dla mnie przewiozła towaru, tyle długich tras , noclegów na rozłozonych siedzeniach, chciałbym aby drugie auto słuzyło mi równie dobrze jak to.

volt230

• Gość
Zakup PREVI
« Odpowiedź #55 dnia: 20 Kwietnia 2005, 03:35:01 »
Sprzedam PrevięGL 1991r. (lub zamienięsięna rocznik 1997, dodając Lanosa z 1999r.)
KupięPrevię1997r.
volt230@interia.pl

9para

• Gość
Zakup PREVI
« Odpowiedź #56 dnia: 20 Kwietnia 2005, 17:34:41 »
a za ile miała by byc ta 91 do sprzedania

eltech

• Gość
Zakup PREVI
« Odpowiedź #57 dnia: 25 Kwietnia 2005, 00:07:06 »
no dla porównania ile ja dałem za swoją ?

gabrish

• Gość
Zakup PREVI
« Odpowiedź #58 dnia: 04 Maja 2005, 21:29:39 »
Tak dla przedstawienie wnętrza w wersji 8os po zrobieniu łóżka to tu daje linki do fotek. Naprawde bajera na weekendowe wyjazdy.  :)          http://www.previa.netcontrol.pl/lozko_tyl                                                 http://www.previa.netcontrol.pl/lozko_bok

eltech

• Gość
Zakup PREVI
« Odpowiedź #59 dnia: 04 Maja 2005, 21:49:29 »
Tak tylko trzeba delikatnie wyrównać garby - już to przećwiczyłem.
Tylko zasłonki w oknach wypadałoby założyć

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl