0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Spasowanie idealne, kolor plastików rownież taki sam, podświetlanie do wyboru rożne kolory w tym rownież taki sam jak w aurisie, szybkość działania bardzo dobra, szybsza od oryginału, wtyczki pasują wszystkie, oparta na Windows CE wiec każda mapa działa, jeżeli kupisz z modułem gsm będzie działać maps.google.pl oczywiście online dostęp do internetu itd, zrobili rownież do nowego aurisa ale nie pasuje do wersji z już zamontowana seryjnie nawigacja, trochę sie wkopałem ze wydałem w toyocie ponad 2 tys na touch&go ale nie miałem wyjścia bo chciałem rownież dach panoramiczny, a to było tylko w komplecie dach i navi nie wiem co ma dach do navi ale tak właśnie w Polsce sprzedaje sie auta chcesz pan panoramę musisz pan kupić navi to jakiś dramat !!! Wyglada tak: http://www.oemcargps.com/images/tll/TOYOTA_AURIS.jpg
kolor plastików rownież taki sam,
Cytat: paul_krakow w 13 Października 2014, 22:50:02 Spasowanie idealne, kolor plastików rownież taki sam, podświetlanie do wyboru rożne kolory w tym rownież taki sam jak w aurisie, szybkość działania bardzo dobra, szybsza od oryginału, wtyczki pasują wszystkie, oparta na Windows CE wiec każda mapa działa, jeżeli kupisz z modułem gsm będzie działać maps.google.pl oczywiście online dostęp do internetu itd, zrobili rownież do nowego aurisa ale nie pasuje do wersji z już zamontowana seryjnie nawigacja, trochę sie wkopałem ze wydałem w toyocie ponad 2 tys na touch&go ale nie miałem wyjścia bo chciałem rownież dach panoramiczny, a to było tylko w komplecie dach i navi nie wiem co ma dach do navi ale tak właśnie w Polsce sprzedaje sie auta chcesz pan panoramę musisz pan kupić navi to jakiś dramat !!! Wyglada tak: http://www.oemcargps.com/images/tll/TOYOTA_AURIS.jpg Nie bardzo rozumiem co oznacza że nie pasuje do wersji która posiada już oryginalną navi?
Cytat: paul_krakow w 13 Października 2014, 22:50:02kolor plastików rownież taki sam,Auris mial 4 kolory tapicerki wiec szansa trafienia w kolor to 25% (były: black, metal grey, dark grey, silver)
plastiki w tunelu środkowym jak również otaczające nawiewy i radio są w takim samym kolorze w każdej wersji Aurisa
razem z autem, a tak wygląda spasowanie plastików i koloru: