Właśnie pytanie głównie jak audio i odbiór FM, bo to często w chinczykach problem z tego co czytam opinie.
Nie jestem melomanem, nie ocenię jak bardzo jakość różni się od radyjka Toyoty.
Moim zdaniem porównywalnie.
Stacje FM ..... na cóż tu już jest odczuwalna różnica, do tej pory w garażu nie występowały żadne zakłócenia.
Teraz już tak dobrze nie jest ale radio stacji nie gubi, pogarsza się nieznacznie jakość.
gdzie kupiłeś i jaki koszt ?
Kupiłem na allegro przez polskiego dystrybutora. Nim to zrobiłem przekopałem alibabe, aliexpress i wyszło na to że może i zaoszczędzę coś około 100, tylko kto będzie później w razie awarii bawił się w między kontynentalne wysyłki gwarancyjne.
Nawet takiej czcionki nie mam żeby do nich napisać lub postawić jakieś znaczki

.
Koszt to całe 1125 pln.
Miało być plug and play i prawie było.
Metalowe uchwyty da się przełożyć bez problemu jednak nie pozwalają one wsunąć radyjka do końca. Trzeba było z nich zrezygnować i zamontować tylko na zatrzaski.
Do tego, środkowy dolny zatrzask był odrobinę szerszy niż wymagany (0,4 mm). Musiałem go lekko zwęzić.
Wydawało by się że 800 MHz jak na procesor i 256 MB pamięci to mało, a mimo to Automapa wczytuje się bardzo szybko. Bluetooth bez problemu łączy się z telefonem. Wcześnie był bluetooth Nokii i było czasami dość problematyczne uzyskanie połączenia. Na plus Nokii był mikrofon zewnętrzny, teraz jest w przedniej obudowie radia.
Książka telefoniczna skopiowała się do pamięci radia błyskawicznie

, wyszukiwanie w książce odbywa się podobnie jak w telefonie tylko na szczęście ikonki są zdecydowanie większe. Dotyk działa precyzyjnie, jest jeszcze dołączony rysik lecz nie bardzo wiem po co.
Przyciski do sterowania radiem z kierownicy działają jak powinny.
Nie miałem jeszcze okazji pobawić się wszystkimi ustawieniami.
W miarę na bieżąco będę informował jak radio się sprawdza w eksploatacji.
Zdecydowałem się na ten zakup ze względu na to że:
pasuje w miejsce fabrycznego i dobrze się prezentuje,
nie potrzeba żadnych przejściówek, złączek, modułów do sterowania z kierownicy,
nie potrzeba żadnych kieszeni montażowych, ramek ozdobnych ani ramek maskujących,
gwarancja na terenie Polski, a nie jak to czytam "wysyłka z magazynu zagranicznego".
Nie jestem jak wspominałem audiofilem, słucham w drodze praktycznie tylko radia i to bez oznajmiania tego przechodniom.