Warto rozważyć, za i przeciw zanim wypchniesz Camry, przerabiałem temat w druga stronę, tzn moja połowinka nakazała sprzedać małe miejskie auto (fabia 1,4, kupiona w salonie , I własciciel) i zauroczona moją Camry nakazała kupić dla siebie taką tylko w sedanie i koniecznie V6, po podliczeniu wszystkich kosztów utrzymania itd, wyszło, że wartość użytkowa Camry przewyższa jej cenę i pomimo moich fanaberii co do wyglądu auta jest to ciągle opłacalna inwestycja. Poza wszystkim mam 2 podobne auta w garażu i duże zniżki w zaprzyjaźnionym serwisie

Co do wypasu, wydaje mi się, że nie ma takiej rzeczy ( poza kurtynami itd),której nie dałoby sie jakoś zaimplementować do Camry (nawet na 7 osób były

pozdrawiam niezmiennie zauroczony Camry i moją żoną

p.s. a może III gen :V6, klimatronik , skóra, grzane, elektryczne fotele, 2 din - stacja multimedialna z dvd, navi, kamerą cofania, BT, ciemne szyby, gaz z wtryskiem, MT lub AT do wyboru, alu, bi-xe, pełna elektryka, skórzane: kierownica (nawet ze sterowaniem radiem), drążek zmiany biegów, dźwignia ręcznego, szyber, CC, coś więcej bedzie w Verso?