Panowie, nie ograniczajmy się do szukania samochodów na allegro, czy otomoto, są również inne regionalne strony. Ceny wtedy mogą być zróżnicowane. Kiedyś, kiedyś zafascynowany byłem Camry w td, okazało się, że trafiały się sympatyczne egzemplarze np. w gratka.pl, czy inne. Swoją zakupiłem właśnie w taki sposób.
Uciekła mi ta czarna z Wawy, mimo zapewnień pana (jakiegoś konstruktora motocykli), mówił, że konkretny z niego gość i czeka. Po czym, kiedy już byłem w drodze (na szczęście parę kilometrów) oznajmił, że ktoś wyłożył kasę i auta nie ma. Teraz stoi ta Camry za 7,5tyś. W Wawie z felgami była za 4,7tyś.
Należy szukać wszędzie i tak, jak marcinm napisał, nie patrzeć na rok. Nie jestem jakimś fachowcem, ale taka racja. Zupełnie jak z mercedesem (starym mercedesem

..), placi się za stan, a nie za rok.
Moja zakupiona za niecałe 5tyś. Stronka regionalna. Mam sekwencję, działa cała elektryka, klimatyzacja i tyłek grzany również, gaz sekwencja, podobno drugi właściciel. Jest książka serwisowa, dwa komplety kluczyków. Wymieniłem rozrząd, olej, manżete i zawiozła mnie 1200km. Spaliła tyle... ile potrafi

Teraz wiem, że jak względy finansowe pozwolą, na pewno nie sprzedam. Będę doprowadzał to autko do stanu na jakie zasługuje

-------------
ps. moja stała dwa miesiące...