Autor Wątek: Części do CAMRY  (Przeczytany 217303 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

piegi2

• Gość
Odp: Części do CAMRY
« Odpowiedź #30 dnia: 27 Grudnia 2007, 23:32:32 »
witam

mam na sprzedaż silnik do Toyoty Camry 3.0 V6 24 zawory, silnik z kolektorami i sprzęgło do niego automatyczne...
Mój nr tel 791239068
jeśli kogoś interesuje
pozdrawiam

Kaska

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 02 Stycznia 2008, 18:12:46 »
Poszukuje lamp przednich kompletnych, maski i grilla do Camry 3,0 V6 rocznik 93.
Kaska

KaeRBe

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 23 Stycznia 2008, 01:48:44 »
Witam

Jak chcecie częsci w rewelacyjnej cenie to zapraszam na strone www.rockauto.com .Wysyłają do Polski bez żadnego problemu .

Pozdrawiam   :D    :D  www.rockauto.com
  :modlitwa

Orientujesz się może jakie są koszta wysyłki?
Myślę o zakupie nowych sprężyn amortyzatorów a w polsce nie mogę znaleźć (do camry 1 gen 2.0 GLi) :(

Offline ted58

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 17 Marca 2008, 16:06:21 »
Witam, poszukuję do Camry 3,0  97r. wer.Canada  szczęk do ręcznego hamulca, moze ktoś wie gdzie dostane ,mogą być używane !!

AGILESS

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 18 Marca 2008, 10:48:31 »
Witam, poszukuję do Camry 3,0  97r. wer.Canada  szczęk do ręcznego hamulca, moze ktoś wie gdzie dostane ,mogą być używane !!

Cześć !!
Nie jestem pewien ale może to Ci pomoże : http://moto.allegro.pl/item324709910_toyota_camry_rav4_solara_szczeki_hamulcowe.html

Offline Pawello_d

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: 07 Kwietnia 2008, 20:24:58 »
mam nadzieje ze nie zgrzesze pytajac tu . panowie - poszukuje drazkow poprzecznych wewnetrznych (te bez regulacji) zaw. tylnego do camry z 1992r wersja usa. cudem udalo mi sie kupic za grosze pozostale. niestety te dwa ustrojstwa chyba sa nie do zdobycia. nie mam mozliwosci wykrecic zawieszenia i dorobic tulei poniewaz jest to juz kompletna zgnilizna. poratujcie jesli mozecie ?

Offline dziadek_tadeusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #36 dnia: 07 Kwietnia 2008, 21:29:13 »
mam nadzieje ze nie zgrzesze pytajac tu . panowie - poszukuje drazkow poprzecznych wewnetrznych (te bez regulacji) zaw. tylnego do camry z 1992r wersja usa. cudem udalo mi sie kupic za grosze pozostale. niestety te dwa ustrojstwa chyba sa nie do zdobycia. nie mam mozliwosci wykrecic zawieszenia i dorobic tulei poniewaz jest to juz kompletna zgnilizna. poratujcie jesli mozecie ?

http://moto.allegro.pl/item341657714_wahacz_drazek_reakcyjny_toyota_camry_tyl_92_96.html

Offline Pawello_d

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #37 dnia: 08 Kwietnia 2008, 08:44:28 »
dzieki ale dzwonilem do goscia kilka dni temu . niestety ma tylko jedna sztuke :-(.
na marginesie, kupilem u niego dwa wzdluzne.
Jeszcze nie doszly. troche sie obawiam co do jakosci bo powiedzial ze to podrobki. no coz sie zobaczy :)
« Ostatnia zmiana: 08 Kwietnia 2008, 08:46:36 wysłana przez Pawello_d »

Offline dziadek_tadeusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #38 dnia: 08 Kwietnia 2008, 18:10:35 »
trochę sie obawiam co do jakosci bo powiedzial ze to podróbki. no cóż sie zobaczy :)

Chyba nie sadziłeś ze to oryginały za 150 ? :laugh: Oryginał kosztuje w ASO ok 500 zł <zalamka>

Offline Pawello_d

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 09 Kwietnia 2008, 10:45:51 »
No chyba az taki glupi nie jestem - wiadomo ze nawet nie pomyslalem - poprostu zastanawiam sie czy to wytrzyma na aucie. No ale to inie o to chodzi w tym poscie. znalazlem jedna firme z uzywanymi czesciami , byc moze da sie cos zalatwic . Moze sie komus przyda adres :
http://www.presim.pl/index.php
« Ostatnia zmiana: 09 Kwietnia 2008, 10:51:05 wysłana przez Pawello_d »

Offline Pawello_d

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #40 dnia: 09 Kwietnia 2008, 17:35:51 »
no i podrobki przyszly - niestety nie jestem zadowolony (spawal to jakis slepiec) panowie czy drazek jest zbudowany z rurki czy jest to caly pret ? dzieki temu ze spaw jest niedokladny widze ze jest u mnie rurka. zastanawiam sie czy nie ryzykuje zakladajac to (oczywiscie po poprawieniu spawu) .

AGILESS

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: 09 Kwietnia 2008, 23:38:57 »
no i podrobki przyszly - niestety nie jestem zadowolony (spawal to jakis slepiec) panowie czy drazek jest zbudowany z rurki czy jest to caly pret ? dzieki temu ze spaw jest niedokladny widze ze jest u mnie rurka. zastanawiam sie czy nie ryzykuje zakladajac to (oczywiscie po poprawieniu spawu) .

Witam
Jak sądzisz, co jest bardziej wytrzymałe na wyginanie, rurka czy pręt  :roll: ??.Fizykę się opuściło  :cheesy:. Sprawdź sam ale wg. mnie rurka.
Jeśli są jakieś niedociągnięcia w spawach to popraw, zabezpiecz dobrą farbą to i montuj.
Poadrawiam

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #42 dnia: 10 Kwietnia 2008, 00:59:10 »

Witam
Jak sądzisz, co jest bardziej wytrzymałe na wyginanie, rurka czy pręt  :roll: ??.Fizykę się opuściło  :cheesy:. Sprawdź sam ale wg. mnie rurka.
Jeśli są jakieś niedociągnięcia w spawach to popraw, zabezpiecz dobrą farbą to i montuj.
Poadrawiam

pomińmy fizykę, pomyślmy o producencie, tnącym koszty, które musi wydać na stal, i masie samochodu ;)

pzdr
3VZ.pl

Offline Pawello_d

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 10 Kwietnia 2008, 05:17:00 »
Dobra, dzieki za ciete jezyki ;-) .  widze ze za wyjatkiem docinek nie dostane zadnej informacji.
Jesli ktos wie gdzie i za ile mozna kupic te drazki oraz sruby do nich bede wdzieczny za informacje.

Offline Pawello_d

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #44 dnia: 10 Kwietnia 2008, 11:09:11 »
Ok. kupilem  :-) jeszcze nie wiem jak to dokladnie wyglada (widzialem zdiecia) ale sa :-) . polecam firme , ktorej adres umiescilem kilka postow wyzej. Pan Darek jest bardzo cierpliwy i skory do targow. ze 120 zl zeszlismy do 70 :-) .

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl