0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam Jak chcecie częsci w rewelacyjnej cenie to zapraszam na strone www.rockauto.com .Wysyłają do Polski bez żadnego problemu . Pozdrawiam :D :D www.rockauto.com :modlitwa
Witam, poszukuję do Camry 3,0 97r. wer.Canada szczęk do ręcznego hamulca, moze ktoś wie gdzie dostane ,mogą być używane !!
mam nadzieje ze nie zgrzesze pytajac tu . panowie - poszukuje drazkow poprzecznych wewnetrznych (te bez regulacji) zaw. tylnego do camry z 1992r wersja usa. cudem udalo mi sie kupic za grosze pozostale. niestety te dwa ustrojstwa chyba sa nie do zdobycia. nie mam mozliwosci wykrecic zawieszenia i dorobic tulei poniewaz jest to juz kompletna zgnilizna. poratujcie jesli mozecie ?
trochę sie obawiam co do jakosci bo powiedzial ze to podróbki. no cóż sie zobaczy
no i podrobki przyszly - niestety nie jestem zadowolony (spawal to jakis slepiec) panowie czy drazek jest zbudowany z rurki czy jest to caly pret ? dzieki temu ze spaw jest niedokladny widze ze jest u mnie rurka. zastanawiam sie czy nie ryzykuje zakladajac to (oczywiscie po poprawieniu spawu) .
Cytat: Pawello_d w 09 Kwietnia 2008, 17:35:51no i podrobki przyszly - niestety nie jestem zadowolony (spawal to jakis slepiec) panowie czy drazek jest zbudowany z rurki czy jest to caly pret ? dzieki temu ze spaw jest niedokladny widze ze jest u mnie rurka. zastanawiam sie czy nie ryzykuje zakladajac to (oczywiscie po poprawieniu spawu) .WitamJak sądzisz, co jest bardziej wytrzymałe na wyginanie, rurka czy pręt ??.Fizykę się opuściło . Sprawdź sam ale wg. mnie rurka.Jeśli są jakieś niedociągnięcia w spawach to popraw, zabezpiecz dobrą farbą to i montuj.Poadrawiam