po wydechu
-Ja vs. seryjny ts po lificie, na każdym biegu odchodze, na poczatku delikatnie sie wysunął bo on na letnim kapciu a ja musiałem delikatnie z gazem na jedynce ale potem na każdym biegu odchodziłem i przy około 140km/h byłem już dobre 2 długości przed nim
-Ja vs. jajko z b16a zrobione na 190km i z lekkim zamachem.Ja sam, w civicu 3 chucherka

.wykorzystałem element zaskoczenia i wystrzeliłem na poczatku.dopóki nie zapiąłem czwórki było ok bo byłem nadal z przodu, potem przeszedł mnie okrutnie

przed wydechem, na samym tłumiku tte.
-ja vs. passat 1.8t b5 remis.ruszylismy normalnie, potem gaz w podłoge.ja z pasazerem, on sam.jechalismy idealnie równo
-ja vs civic 4g non vtec, zlot.nie wiem jaki motor ale chyba jakies d16z2.dzieki temu ze lepiej startowałem utrzymywałem go na zderzaku, ale auta jechałem identycznie
- ja vs. civ 6 gen d16z6, dolot, wydech, lekki zamach, zlot oraz 5gen d16y2(seria 125 koni). złapalismy sie raz, ja sam, 6gen z pasażerka.mówi ze szybszy o blotnik ale ja minimalnie pózniej wystartowałem.ale pozniej chłopak zrobił sam 15.9, takze ogolnie auto było szybsze.5 gen o dziwo mocno odstawał
- ja vs 2 civici, chyba d15 non vtec, zlot. hondy zupełnie bez polotu
- ja vs passat 2.0TDI, nie wiem czy 140km czy 170km, ale też został, troszke ku mojemu zaskoczeniu.
- ja vs mazda mx5.on z pasażerka, pełen lans, dach otwarty, słońce świeci, przegrał o długość :p
poki co wiecej nie pamietam.miałem filmiki ze zlotu ale skasowałem konto z google i poleciało mi też konto na yt, a póki co nie chce mi sie ich wgrywać :p