Autor Wątek: Czarna Lista {Stacje}  (Przeczytany 245463 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline E9

• Toyot Zmotoryzowany
Odp: Czarna Lista {Stacje}
« Odpowiedź #75 dnia: 29 Lipca 2004, 15:26:55 »
ja mam karty orlenka, shella i bp
ale generalnie tankuje na Shellu

i zauważyłem że moje auto odczuwa różnice w jakości ropy

8)

Connect 1.8TDCi 109KM i 260Nm by Vtech :)
Tego słucham - http://www.polskastacja.pl - Lata 80-90

Bisua

• Gość
« Odpowiedź #76 dnia: 29 Lipca 2004, 18:50:22 »
Cytuj (zaznaczone)
shella i bp
ja mam tych dwóch i nie dawno sobie dwa parasole odebrałem  :mrgreen:  :mrgreen:  :roll:

Jackal

• Gość
« Odpowiedź #77 dnia: 30 Lipca 2004, 10:02:36 »
No właśnie, klienci cieszą siez parasoli i innych drobiazgów, na które udaje im sie nazbierać punkty, a o jakości paliwa nikt już nie pamięta  :?

pankuba

• Gość
« Odpowiedź #78 dnia: 30 Lipca 2004, 13:14:26 »
bo na jakosc i tak niestety nie mamy wpływu, to przynajmniej parasol nam pozostaje  :roll:

Jackal

• Gość
« Odpowiedź #79 dnia: 30 Lipca 2004, 13:35:07 »
Cytat: pankuba
bo na jakosc i tak niestety nie mamy wpływu, to przynajmniej parasol nam pozostaje  :roll:

Coś jest w takim rozumowaniu.

Bisua

• Gość
« Odpowiedź #80 dnia: 30 Lipca 2004, 22:09:19 »
Cytuj (zaznaczone)
Coś jest w takim rozumowaniu.
kurcze jeden dzien mnie nie ma i juz po mnie jeździcie  :cry:  
mówiłem ze zwracam uwage na paliwko a parasole to tak przy okazji  :mrgreen:

Oakhallow

• Gość
« Odpowiedź #81 dnia: 02 Sierpnia 2004, 11:49:59 »
Cytuj (zaznaczone)
Masz karty wszystkich sieci ??? To siędopiero nazywa przywiązanie do marki

A kto tu mowi o przywiazaniu do marki ?? ?? Mam za soba 180 godzinowy kurs marketingu oraz caly rok psychologii spolecznej zeby dawac sie lapac na taki lep. Jak ktos slusznie zauwazyl tankowac jest mus, na jakosc wiekszego wplywu klient nie ma (co najwyzej zmienic stacje), wiec niech chociaz mam jakis bonus z tego, a majac wszystkie karty nie jestem stratny na zadnej stacji i moge znakomicie redukowac moj wszelki dysonans poznawczy.

Jacek

Woytek

• Gość
« Odpowiedź #82 dnia: 03 Sierpnia 2004, 11:29:04 »
Odnośnie paliwka to Suprema na Statoli jest całkiem niezła, ostatnio przetestowałem ja w trasie i aż sięzdziwiłem. Zazwyczaj tankujęna Shellu i czasami na Neste (po tej drugiej mimo ze leję98 spalanie w mieście jest na poziomie 8,5-9 l ,na Shellu troche mniej). Wybierając sięnad morze zalałem do pełna Supremę(w drodze powrotnej zrobiłem to samo) i spalanie wyszło 5,5 l - a nie była to jazda emerycka - (kolega Mandes potwierdzi) , było troszkęstania w korku troszkęjazdy ok 120 ale sporo w przedziale 140-150 (było i 170 ale mi sie pasażerka obudziła więc trzeba było zwolnić  :mrgreen: ) wcześniej na Shellowskim paliwku wynik był niecałe 6 l  przy troszkęwolniejszej jeżdzie więc albo trafiłem na taką dobrą stacjęStatoil albo to paliwko jest naprawdęniezłe (poza tym promocyjna cena 3,95zł /l to chyba mi sie wyjątkowo trafiło (przy 3,10-3,20 Vpower95)

Jackal

• Gość
« Odpowiedź #83 dnia: 03 Sierpnia 2004, 11:33:12 »
Cytat: Woytek
(przy 3,10-3,20 Vpower95)

Raczej 4,10-4,20 zł. A gdzie (która stacja) tankowałeś Supremę???

Cytat: Oakhallow
Mam za soba 180 godzinowy kurs marketingu oraz caly rok psychologii spolecznej zeby dawac sie lapac na taki lep.

Zapisz sie przy okazji na logikę, bo nieźle Ci idzie  8)

Woytek

• Gość
« Odpowiedź #84 dnia: 03 Sierpnia 2004, 11:44:10 »
fakt  4,10 , 4,20 ( kiedyś benza była po 1,91 i było dobrze a teraz uuuuuuuuuuuuu.. ceny aż mi sięmylą ) ta tania oferta to niestety tuż za Władysławowem w stronęHelu,  jadąc nad morze zatankowałem na stacji Zakroczym/kierunek Gdańsk (jadąc Wisłostradą na Gdańsk niedaleko za Warszawą) po 4,07 (wiem dokładnie bo zachowałem paragon bo mi nie dali zdrapki na Saaba (x2 bo to suprema) i chciałem reklamować, ale w końcu olałem bo i tak pewnie wygra mąż córki brata syna wujka dyrektora. :mrgreen:

Oakhallow

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: 03 Sierpnia 2004, 12:11:52 »
Cytuj (zaznaczone)
Zapisz sie przy okazji na logikę, bo nieźle Ci idzie

Jackal, Ty powaznie czy ironicznie ??

Jackal

• Gość
« Odpowiedź #86 dnia: 03 Sierpnia 2004, 15:32:38 »
Cytat: Oakhallow
Cytuj (zaznaczone)
Zapisz sie przy okazji na logikę, bo nieźle Ci idzie

Jackal, Ty powaznie czy ironicznie ??

Ja pewnie jak zwykle ... ironicznie. Podałeś kilka logicznych argumentów, więc tak mi sięskojarzyło, bez urazy.

Akurat nie rozumiem jak sięma nauka o marketingu, do branie wszelkich możliwych kart, jednak samo używanie wileu kart uważam za logiczne, bo czasami faktycznie jak na złość nie ma jakiejś stacji w pobliżu. Oczywiście jeżeli założymy, że chcemy mieć i używać karty.

Oakhallow

• Gość
« Odpowiedź #87 dnia: 04 Sierpnia 2004, 11:36:27 »
Co ma kurs marketingu? Otoz to, ze wiem jak sie konstruuje takie programy, jak zrobic zeby bylo dobrze (z punktu widzenia firmy oczywiscie) i jak w to wplatac biednego klienta a potem wydoic bezlitosnie; psychologia spoleczna doklada wiedze o tym jak zrobic powyzsze i zeby jeszcze wyszlo ze klient sam podjal decyzje i jest zadowolony.
A wiedza ta jest przydatna, bo dzieki temu nigdy nie przyszlo mi do glowy przeliczac wartosci punktowych na pieniadze ani nie liczyc na specjalnie wiele (parasol, kubek, komplet srobokretow itp pare przydatnych drobiazgow).

Ale rozsadek przede wszystkim. Dziesiec razy przeczytac regulamin takego programu. Bo potem sie okazuje ze podpisujac warunki to tak jakbysmy nasze dane osobowe wypisali na bilbordzie w centrum miasta. Zawsze sie trzeba zastanowic czy sprzedaz danych osobowych jest dokonywana za "godziwe" wynagrodzenie.

Jackal dzieki za uznanie logicznosci wywodu.

Jacek

Jackal

• Gość
« Odpowiedź #88 dnia: 04 Sierpnia 2004, 12:22:38 »
Właśnie za Twoim przykłądem, próbowałem wczoraj wyrobić sobie kolejną kartęi ....  :awallbash

Odmówiłem podania daty urodzenia oraz informacji o dochodach i wydatkach, więc oni odmówili mi karty  :bojjjjjjjjjj

Mogłem podać dowolne dane, bo chyba nie sprawdzają w dowodzie kim jestem, ale w jaki sposób odebrać wtedy nagrody???

Napisz jak sięto odbywa.

Woytek

• Gość
« Odpowiedź #89 dnia: 04 Sierpnia 2004, 13:39:02 »
Odnośnie danych osobowych........ mam kartęshella i zbieram te punkty smart no i jakiś czas temu mieli jakąś promocjęchyba gdzie sięwypełniało kupon i mozna było cos wygrać (już sobie chyba darujęto bo i tak wygrywają pewnie pociotki organizatorów).
Wczoraj sobie jade ok 19.30 no i mam tel. dzień dobry nazywam się??????????????? z coś tam coś tam...... smart ..........cos tam coś tam .............. Link 4....itd
oczywiście  wyłapałem tylko te słowa bo kobitka nauczona regółki na pamięć strzelała jak z  karabinu maszynowego.
No i pada pytanie: "Czy posiada Pan samochód", ja że byłem trochęzajęty to mówie tak ale o co chodzi, myślałem że cos wygrałem , czy mój ubezpieczyciel dzwoni bo  mi siękończy ubezpieczenie  za 14 dni itd.,  
a Kobitka odpowiada: bo mamy teraz promocjęna ubezpieczenia ....
Normalnie mnie zatkało skąd wiedzą że konczy mi siępolisa i mówie : nie jestem zainteresowany, do widzenia (i naciskam No w telefonie).
Normalnie niezła ściągawka dla złodzieja.... lepiej danych nie podawać (albo nie pozwalać im ich przetwarać w celach marketnigowych

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl