deckboy dla mnie jesteś skończonym prostakiem i wydaje mi się, że te forum nie jest dla Ciebie. Tutaj jest masa ludzi bogatszych i mądrzejszych od Ciebie a mimo wszystko lubią grzebać przy swoich autach... to się nazywa hobby inteligencie. Proszę Cię zmień sobie forum na nk albo fotka, tam będziesz mógł bezkarnie krytykować innych i chwalić się jaki to nie jesteś bogaty bo masz nowy siłownik do Toyoty Yaris. Wpier...asz się w temat, mądrzysz się, sam tłumaczysz jak coś kalecznie naprawić a potem sam sobie zaprzeczasz i przechwalasz się wydanymi 480zł, a na domiar złego krytykujesz czyjąś pracę i chęć pomocy innym. Mam nadzieję, że masz na tyle jaj i odejdziesz sam bo i tak nikt Ci już nie odpisze. Przy okazji, jak wieczorem się położysz pomyśl przez chwilkę... jestem taki mądry, tyle lat pracowałem jako mechanik w BMW, tak bardzo znam się na mechanice, skończyłem tyle kierunków na studiach a taki mały silniczek mnie przerosną... ŻAL MI CIEBIE. Tymi słowami chciałbym zakończyć ten temat.