Autor Wątek: Yaris z charakterem?  (Przeczytany 18166 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Smok

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #15 dnia: 27 Lutego 2005, 08:20:46 »
W koncu zawsze najwazniejsza kwestią jest funkcjonalnosc.
Popatrz co jeździ po ulicach a zrozumiesz ( a może i nie:) ) że nie dla wszystkich jest to najwazniejsze - i trzeba to uszanować !!

wwtcka

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #16 dnia: 27 Lutego 2005, 09:55:15 »
Cytat: Smok
Popatrz co jeździ po ulicach a zrozumiesz ( a może i nie:) ) że nie dla wszystkich jest to najwazniejsze - i trzeba to uszanować !!

jeżeli ktoś chce Yarisa z charakterem to w takim przypadku funkcjonalność to drugożędna sprawa, jeżeli ktoś zrobi Yarisa na 15" felgach z lotką to co w tym aucie będzie miało charakter? będzie to kolejny zwykły Yaris tyle że na alu felgach
 :roll:

Offline Sober

• Toyot Chodzacy
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #17 dnia: 27 Lutego 2005, 10:17:12 »
Nie no spoko - zgadzam sięże czasem żeby osiągnąć jedno trzeba poświęcić co innego, to oczywiste :) Tak tylko pomyślałem sobie że zmiany przez wwtckę też w pewnym stopniu są typowe... i też będzie to kolejny Yaris z takimi właśnie zmianami... (lotki wszyscy mają takie same, felgi i ciemne szyby to też w sumie nic nadzwyczajnego) Dobrze ze nie zaproponowałeś lamp a'la lexus, bo ostatnio widzialem takiego yarka, porazka... Może dałoby sięwymyślić jakieś jeszcze inne modyfikacje które będą mniej typowe? Dla przykładu kumpel miał kiedyś malca z namalowaną na dachu wielką czarną stopą i przez to był jedyny w swoim rodzaju :)
Seat Leon Cupra :D

grzybek-r

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #18 dnia: 27 Lutego 2005, 10:20:23 »
Cytuj (zaznaczone)
(lotki wszyscy mają takie same, felgi i ciemne szyby to też w sumie nic nadzwyczajnego)

Sober zrob sobie drzwi a'la LAMBORGHINI to na pewno bedziesz mial cos nietypowego skoro felgi to typowa sprawa..... ja bym powiedzial ze raczej PODSTAWOWA

Offline Sober

• Toyot Chodzacy
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #19 dnia: 27 Lutego 2005, 10:27:55 »
lol, muszęnad tym pomyśleć  :D

adi

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #20 dnia: 27 Lutego 2005, 10:40:32 »
Cytat: wwtcka

jeżeli ktoś chce Yarisa z charakterem to w takim przypadku funkcjonalność to drugożędna sprawa, jeżeli ktoś zrobi Yarisa na 15" felgach z lotką to co w tym aucie będzie miało charakter? będzie to kolejny zwykły Yaris tyle że na alu felgach
 :roll:

a jak bedzie na 16-nastkach to jzu bedzie mial charakter :adiabelek  :roll:  :aduh

alan03

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #21 dnia: 27 Lutego 2005, 19:42:55 »
no właśnie...
alu felgi, nakładki na progi, lotka, przyciemniane szyby, chromowany kratka z przodu, ozdobna końcówka tłumika, brewki, itp itd
dodają samochodowi charakterek...
nikt nie pisał o wypasionym na maxa Yarisku z największymi felami, największym obniżeniem...
koleżance nie chodziło o to żeby samochód był nieziemsko stjuningowany...

wwtcka

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #22 dnia: 27 Lutego 2005, 21:26:52 »
Cytat: adi
a jak bedzie na 16-nastkach to jzu bedzie mial charakter

Adi czytaj ze zrozumieniem  :?

Cytat: alan03
no właśnie...
alu felgi, nakładki na progi, lotka, przyciemniane szyby, chromowany kratka z przodu, ozdobna końcówka tłumika, brewki, itp itd
dodają samochodowi charakterek...

no tak proponujęjeszcze dodać badlooka i świecące spryskiwacze  :wink: :-DD (no offence)

Cytat: alan03
nikt nie pisał o wypasionym na maxa Yarisku z największymi felami, największym obniżeniem...
koleżance nie chodziło o to żeby samochód był nieziemsko stjuningowany...

czy ja piszęże musi mieć 18" felgi i być obniżonym o 20cm???
zanim założysz dodatki w stylu brefki, dokładki, progi przydałoby sięlekko obniżyć (np 4cm) i założyć większe felgi (przynajmniej większe od serii) inaczej samochód ten nie będzie miał kszty charakteru i będzie poprostu jeżdżącym (jak dla mnie) bezguściem

EDIT:
no i chyba w tym tkwi cały problem że mamy całkiem różne gusta i pojęcie "auta z charakterem", dlatego należałoby tą dyskusjęskończyć  :roll:  :!:

JaryÂś

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #23 dnia: 27 Lutego 2005, 22:09:55 »
elo,
 co do lotki z allegro to ja mam (niewiem czy wciaz ten sprzedawca istnieje ale ..) koszt 150pln polakieriowana przy okazji jakiejs tam poprawki lakieru i montaz tez gratis mi sie trafił  u pana henia  (note: lotka przyklejona)
co do charakteru to kwestja gustu, ciemniejsze szybki i wieksze fele troche dodają charakteru...a jesli chcemy posjc w tunning wizualny ...to usuwamy klamki wycieraczke cycuś do otwierania bagaznika, robimy drzwi otwierane z pilota, potem moze jakiś lakier ...polecam Kameleon..kojarzy mi sięz charakterkiem :wink:  :lol:

MaLy_RaDeK

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #24 dnia: 27 Lutego 2005, 22:10:26 »
Drzwi a'la Lamborghini to moze lekka przesada, ale klameczki zawsze mozna usunac...  ;)

wwtcka

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #25 dnia: 27 Lutego 2005, 22:12:39 »
Cytat: Yaryś
polecam Kameleon..kojarzy mi sięz charakterkiem

no fakt, zupełnie o nim zapomniałem :aduh:  :lol:

Offline Sober

• Toyot Chodzacy
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #26 dnia: 27 Lutego 2005, 22:56:51 »
Myślęże dużo rzeczy też można zrobić w środku samochodu, ale nie wiem czy o to chodziło... Ja myślęnp że sobie obszyje kierowniczke skórą i zrobie coś z gałką zmiany biegów bo mi sie nie podoba... Kiedyś :)

Smok

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #27 dnia: 28 Lutego 2005, 07:10:16 »
i dobrze, że każdy ma do tego inne podejście- proszęsięnie kłucić bo każdy ma racje- dla siebie. Yaris sam w sobie jest ładny i to niektórym wystarczy. A jak sąsiad ma takiego samego obok i chcemy zrobić coś, żeby nasz był inny to jest to kwestia naszego gustu i kasy.
Niektórym wystarczy lepka klubowa   :lol:

dabtuner

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #28 dnia: 28 Lutego 2005, 10:18:16 »
ja moge załatwic lampy tylnie ala lexus

Offline Sober

• Toyot Chodzacy
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #29 dnia: 28 Lutego 2005, 11:40:56 »
i dobrze, że każdy ma do tego inne podejście- proszęsięnie kłucić bo każdy ma racje- dla siebie. Yaris sam w sobie jest ładny i to niektórym wystarczy. A jak sąsiad ma takiego samego obok i chcemy zrobić coś, żeby nasz był inny to jest to kwestia naszego gustu i kasy.
Niektórym wystarczy lepka klubowa   :lol:

Ależ my tu tylko dyskutujemy ;-)

PS: Sorki za niewtajemniczenie ale skad mozna dostać taką lepkę? :D

PS2: Yaryś - piszesz że masz przyklejoną lotkę?? :| Na kleju czy na jakiejś taśmie sięto robi? Nie odlepi sie podczas jazdy i deszczu? Mogłbyś przesłać jakieś ładne zdjęcie tej lotki z allegro na autku?

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl