Autor Wątek: Yaris z charakterem?  (Przeczytany 18189 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Hicks

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #30 dnia: 28 Lutego 2005, 15:40:33 »
Sober, ponoć dobrze zrobione klejenie wystarczy. ASO klei i przykręca. Zresztą do lotki którą kupiłem dołączono zestaw śrub i zaleca sięprzykręcenie.
Ja widziałem już fruwającą po drodze przyklejana lotkęi raczej zamówięz przykręceniem choć nie będętego robił w ASO.

adalinska

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #31 dnia: 28 Lutego 2005, 19:37:46 »
Heloł  :D  troche znowu zaśnieżyło. Umyłam yariska i znowu breja będzie .. niech sie juz kończy ta zima.
Co do lotki to dowiadywałam sie w ASO .. polecają klejoną. Ale jak sobie zażyczęto może być i przykręcona. Jeśli to zrobi sie w ASO to gwarancji sie nie traci .. Ale ceny takie solą, że aż sie słabo robi.
A felgi? gdyby nasze drogi byly jakieś cywylizowane to oczywiście założyłabym 15 ale przeciez nie są .. no i dylemacik.
W każdym razie dzięki za wszystkie odpowiedzi. Jeśli macie jakieś ciekawe doświadczenia w tej kwestii to po prostu napiszcie :)

CarinaGTI

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #32 dnia: 28 Lutego 2005, 20:14:12 »
co do gwarancji to zawsze tak mówią że sięnie traci jak im sięzapłaci, nie ma sensu kupować w ASO  :-DD
kolega wpadł do ASO z dwoma rozpórkami, obniżającymi sprężynkami, boxem i nic mu nie powiedział koleś robiący a ASO  :adiabelek , tylko zapytał się"i jak sięjeździ?" więc ...  :-DD  :cnice  :-DD

alan03

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #33 dnia: 28 Lutego 2005, 23:02:22 »
każdy dodał swoje 2 grosze i Adalinska ma teraz w czym wybierać ;)
spojlerek w ASO trochękosztule ale chyba można przyjechać ze swoim i zlecić im montaż? Wtedy zaoszczędzimy kilka stówek a będzie gwarancja i w ogóle...
Jeśli chodzi o felgi to 15 cali nie jest ani za dużo ani za mało (według mnie).

adi

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #34 dnia: 01 Marca 2005, 06:44:01 »
jak pisalem wczesniej u wisniewskiego w ofercie jest lotka polska za 100 zl :roll:  :wink:

CarinaGTI

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #35 dnia: 01 Marca 2005, 20:43:57 »
a co sądzicie o tym?? (ojeśli było już na forum to porzepraszam :D często tu nie bywam) tak sobie szperałem w sieci i natrafiłem :D ceny nie znam :/

adi

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #36 dnia: 01 Marca 2005, 20:51:56 »
mi sie podoba tylko kolor inny :roll:

wwtcka

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #37 dnia: 01 Marca 2005, 21:39:31 »
może być tylko lampy wolęoryginalne  :D

Offline Sober

• Toyot Chodzacy
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #38 dnia: 01 Marca 2005, 22:04:14 »
Cytat: adalinska
A felgi? gdyby nasze drogi byly jakieś cywylizowane to oczywiście założyłabym 15 ale przeciez nie są .. no i dylemacik.
W każdym razie dzięki za wszystkie odpowiedzi. Jeśli macie jakieś ciekawe doświadczenia w tej kwestii to po prostu napiszcie :)

No właśnie z tym problem :) Polskie drogi to walka o życie ;-)

Jak myślicie - czy dałoby sięna 15-tki założyć oponki o większym rozmiarze? Np 185/60R15?? Srednica koła wzrosłaby aż o 2 cm, ale może byłoby ok i nic nie obcierało? Czym by to mogło grozić?
Seat Leon Cupra :D

JaryÂś

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #39 dnia: 02 Marca 2005, 00:20:22 »
Sober. Lotka siedzi przyklejona na miesjcu 3lata. i tak serio to w zyciu by mi nie przyszlo zeby kazac ASO wiercić mi w dachu....juz widze tą piekną rdzę:D  serio nie robić samemu na supergluta jakiegoś ... nawet  przykleji to wisniewski i jakby co masz u nich rekojmie. lotka 100 ja bym sie nie zastanwiał...

ten Yaris fuuuj...ja obstaje wciąż przy pieknym kameleonie.. :wink: ech łezka w oku sie kreci nie Wwtyczka? :wink: podobno ten lakier daje 45KM :lol:

Offline Red_Point

• Toyot Spamer
    • www.RedPoint.ilto.pl > ZAPRASZAM > Yaris, Yaris FL, Avensis ...
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #40 dnia: 02 Marca 2005, 10:09:45 »
swiata sa fajne - jest w poslsce - chyab krakow - firma ktore je posiada w swojej ofercie!!
pisalem do nich i uwaga - z tego co pamietam - cena lamp 2600 albo 3600 !! - chyab to drugie, a z xenonem  jeszcze + 1600 zl!!:D
Niech prąd bedzie z Wami !!!

" ... objazd miasta na 18"stkach. Nie przestać! Wrócić na 20"stkach ... " Tede

adalinska

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #41 dnia: 02 Marca 2005, 19:17:50 »
:D spojler juz prawie mam .... ale xenony do yarisa? to jest qurcze myśl  :D czy ktoś z szanownego towarzystwa juz sobie coś takiego zaintalował? bo strasznie ciekawa jestem  :D

adalinska

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #42 dnia: 02 Marca 2005, 19:27:03 »
Aha i mam jeszcze jedno pytanie :) jak to jest z tymi przyciemnianymi szybami? Wolno czy nie wolno w końcu? Nie chciałabym bardzo ciemnych bo po co mi bandyckie auto, ale przyciemnione jednak ładnie wyglądają ...  :D

CarinaGTI

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #43 dnia: 02 Marca 2005, 20:36:36 »
Cytat: adalinska
Aha i mam jeszcze jedno pytanie :) jak to jest z tymi przyciemnianymi szybami? Wolno czy nie wolno w końcu? Nie chciałabym bardzo ciemnych bo po co mi bandyckie auto, ale przyciemnione jednak ładnie wyglądają ...  :D

przednie boczne (kierowca i pasażera) musza mieć max przyciemnieniea 30%, czyli już w oryginalnych szybkach, np. w Yarku, masz już rpzyciemnioene (atermiczne) rzędu ca. 20-25%, ja mam 30% czarną folią bo wczesniej miałem białe szybki, tylne szyby możęsz miec jak mocne tylko chcesz przyciemnione :D
pozdrówka

Smok

• Gość
Yaris z charakterem?
« Odpowiedź #44 dnia: 03 Marca 2005, 07:45:45 »
Cytat: CarinaGTI
czyli już w oryginalnych szybkach, np. w Yarku, masz już rpzyciemnioene (atermiczne) rzędu ca. 20-25%

Ja też mam takie??? EEEE chyba nie

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl