Dzięki za odpowiedź, ten link/aukcja też mi się przez oczy przewinęła ale po prostu spękałem, zamówić coś z za granicy to trochę roboty a w razie niezgodności lub awarii towaru, to dopiero rodzi się kłopotek... :D Elektronikę sprawdzałem i wszystko jest katalogowo, troche za ściężke wychodził ten "pędzelek", i czasami obroty świrowały ale teraz, na ciepłym silniku nie da się w ogóle korzystać z Pb a na zimnym to chodzi jak jakiś big block v8... odpali bez problemu, ok ale jak gaz się kończy i trzeba do stacji dojechać to nie ma opcji, silnik gaśnie zalany benzyną jak by miał z 5k rpm gdy w rzeczywistości ledwo 900... Nie wiem jak wygląda specyfikacja elektroniczna tych przepływek, różniących sie nr o 1 w góre/dół ale jedną, to 140 na końcu, oglądałem i tak jak mój przepływomierz ma 3 dodatkowe wąsy, które ida na 3 piny, które są zahaczane przez to główne koło na spręzynie, tak w tym drugi przepływo. nie było tylko tych 3 wąsów... nie wiem... Jak będe w warsztacie, to zrobię zdjęcie bo na razie auto ma naciąganą ramę :( ja się nie poddam, łatwo go nie oddam do "żyda" :D
pozdro!