Autor Wątek: NOWA RAV4  (Przeczytany 35513 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Medyc

• Gość
Odp: NOWA RAV4
« Odpowiedź #30 dnia: 18 Lutego 2013, 11:24:37 »
dzięki za odpowiedż. A swoją drogą o co tu chodzi z tym terenem? To jak to jeżdzi ?  :)

Offline ToyotaZeranToyotaMarki

• Toyot Leżący
  • *
    • TOYOTA MARKI / TOYOTA ŻERAŃ
« Odpowiedź #31 dnia: 18 Lutego 2013, 14:02:08 »
Przekracza granicę "myślałem, że nie przejedzie"
Zapraszamy do skorzystania z naszych usług www.toyotamarki.com.pl oraz zadawania pytań

POSIADAMY SZEROKI WYBÓR SAMOCHODÓW UŻYWANYCH

https://www.facebook.com/ToyotaMarkiToyotaZeran
https://www.facebook.com/LexusZeran

Medyc

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 18 Lutego 2013, 15:08:38 »
czyli gorzej jak było  czy lepiej ?

Offline ToyotaZeranToyotaMarki

• Toyot Leżący
  • *
    • TOYOTA MARKI / TOYOTA ŻERAŃ
« Odpowiedź #33 dnia: 18 Lutego 2013, 16:33:51 »
Wolałbym nie mówić  lepiej, bo nie sprawdzaliśmy w takim samym terenie, ale idzie w zaparte równie dobrze 
Zapraszamy do skorzystania z naszych usług www.toyotamarki.com.pl oraz zadawania pytań

POSIADAMY SZEROKI WYBÓR SAMOCHODÓW UŻYWANYCH

https://www.facebook.com/ToyotaMarkiToyotaZeran
https://www.facebook.com/LexusZeran

Medyc

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 02 Marca 2013, 21:57:34 »
Trzeba będzie sprawdzić w salonie ile teraz Toyota "kładzie " lakieru na blachy, bo jak tak cieńko jak Mitsubishi to z góry trzeba będzie podziękowac i na nowo przeprosić się z VW :)

Offline tomery

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #35 dnia: 23 Marca 2013, 19:28:06 »
Bardzo ładnie to opisali, jak gdyby było to coś specjalnego :D Niestety nie zacytuję takiej formuły, ale mogę przedstawić produkt

Kolego, jak na nachalnego "naganiacza" to mnie tym nie zachęciłeś  :thumbdown:
Ford ładnie opisał (sporo w tym marketingu) jaką stosuje technologię antykorozyjną, a ty to skrytykowałeś (sarkazm "jakby to było coś specjalnego :D " - ale pewnie jest w tym coś specjalnego skoro się chwalą, Toyota widać nie ma się czym pochwalić  :laugh:)  i nic poza tym nie miałeś do powiedzenia.
Co wynika z tego filmiku ?
Że w ASO za sporą (pewnie) kasę mogę kupić jakiś szuwaks w spraju którym można psiknąć na fotele ? Na dodatek na fotele Aurisa, a rozmawiamy o RAV  :-)
« Ostatnia zmiana: 23 Marca 2013, 19:42:42 wysłana przez tomery »

Medyc

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 25 Marca 2013, 17:38:44 »
Kupiłbym tą Ravke ale mam obawy co do blachy. Za Tiga jestem spokojny bo to niemiec i wosk aż kilka miesięcy z niego kapał a jak tu będzie? Kto wie ...

auto_motor_i_sport

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 02 Kwietnia 2013, 15:12:33 »
Witam wszystkich na forum, z tej strony Auto Motor i Sport,  w miarę możliwości będziemy wrzucać ciekawe linki, wrażenia z jazdy czy testy nowych Toyot. Na początek raport z jazdy RAV4.

Pierwsza jazda "ravką"

Medyc

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 01 Maja 2013, 10:40:35 »
nowy model i taka cisza... Nikt jeszcze nie kupił ?

mmis4167

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: 11 Maja 2013, 01:32:05 »
od kilku tygodni jestem posiadaczem. 2 litry benzyna. wersja premium exe. na goraco... generalnie na plus. choc napisze o minusach... od wreczenia kluczy do auta za 127k uderza ich wyglad. wstyd troche je wyciagac z kieszeni. a tylko najwyzsza wersja ma scyzoryk. srodek... na jednym z anglojezycznych forum jest ciekawy watek zatytulowany "niespodzianka, ze tam maja byc jakies drzwi":) linia drzwi i deski nie pokrywa sie, jakby projektowaly je dwa niezalezne teamy... tapicerka. w 10 letnim bmw wyglada jak nowa, tu jest juz miejscami pozaciagana :wallbash: licznik - z tego, co obserwuje jest spora roznica pomiedzy wskazaniem predkosciomierza, a gps - jakies 5-10 km/h! (tu tez spory watek na anglojezycznym forum). roleta bagaznika, siatka na przedmioty w bagazniku - jakosc kiepska i bardziej pasuje do daci (bez obrazy) niz toyoty. brak siatki oddzielajacej badaznik od pasazerow jest wstydliwy :czerwona: kiepske oswietlenie wewnatrz - w aucie jest ciemnawo. fotele znane z poprzednich modeli toyoty. u mnie jezdzi dwoch kierowcow o roznym wzroscie - kazdy musi sie namachac tymi smiesznymi wajchami, zeby ustawic wlasciwa wysokosc. dzisiaj padalo. z jakiegos dziwnego powodu, zeby przednia szyay nie parowala, musiala byc wlaczona caly czas klima (choc tu przyznaje moglem nawalic, bo nie czytalem instrukcji do konca). silnik - 150 konny benzyna wydaje sie byc zdecydowanie za slaby. trudno wyobrazic mi sobie jakosc jazdy 125 konnym dislem. maska. nie jestem przekonany, czy jakis inny producent suvow pod maska zainstalowal drut do jej podtrzymywania zamiast pneumatycznych podnosnikow (no, moze dacia :-)). na innych forach pisza rowniez o uszczlce przedniej szyby... a i ta cienka blach, ktora wgina sie palcami nie wzbudza zaufania... to tyle z glowy... pozdrawiam

Offline Filu

• Toyot Spamer
    • Studio fotografii reklamowej, druk wielkoformatowy
« Odpowiedź #40 dnia: 11 Maja 2013, 10:41:16 »
Piszesz trochę jak byś kupił kota w worku :-P
Co do prędkości to takie przekłamanie jest praktycznie w każdym samochodzie

www.FotoSzopa.pl

mmis4167

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: 11 Maja 2013, 11:29:07 »
oczywiscie, ze tak. choc na wiele rzeczy nie zwraca sie uwagi podczas krotkiej wizyty w salonie, badz jeszcze krotszej jazdy probnej.

pozdrawiam

ps. do niedawna jeszcze nie zwrocilem uwagi na te linie drzwi i deski :)

« Ostatnia zmiana: 11 Maja 2013, 11:33:41 wysłana przez mmis4167 »

Medyc

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: 11 Maja 2013, 15:52:11 »
No to nie za ciekawie...  No i ta cienka blacha- też mi się to nie podoba

Offline Filu

• Toyot Spamer
    • Studio fotografii reklamowej, druk wielkoformatowy
« Odpowiedź #43 dnia: 11 Maja 2013, 18:55:25 »
a wiele rzeczy nie zwraca sie uwagi podczas krotkiej wizyty w salonie, badz jeszcze krotszej jazdy probnej.

No chyba jednak nie :-P

Fakt faktem, że nowa RAVka mi zupełnie nie leży ;-)

www.FotoSzopa.pl

Offline SZYMON14

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #44 dnia: 11 Maja 2013, 19:07:11 »
Dziś siedziałem w niej.  W porównaniu do poprzedniej wersji - zdecydowanie na +
Samochód trochę urósł, wygląd jest zdecydowanie bardziej "agresywny".

A bajer z zamykaniem tylnej klapy jest bardzo praktyczny.

Yaris 1.3 2005 r., Auris 1.6 2010 r., Auris 1.3 2012 r.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl