Witam,
Od 2 lat jestem posiadaczem Toyoty Camry 3.5 V6 XLE z 2010r. i moje pierwsze pytanie brzmi: Czy trzeba wymieniać olej w automatycznej skrzyni biegów tego modelu? Dzwoniłem do serwisu Toyoty i nie wiedzieli bo to z Juesej

. Wcześniej miałęm Camerke 2.2 z 97' i tam olej zmieniałem. Ten 3.5 litrowy silnik jak i prawie całe podwozie montowane jest też w bodajże Lexusie ES350, więc to może do Lexa powinienem zadzwonić? Mam nadzieje, że nie trzeba, a przynajmniej nie zbyt często bo kiedyś przy wymianie oleju w w/w Camry 2.2 ''fachowiec'' rozwalił mi skrzynie. W tej skrzyni jest też sekwencja i pewnie ewentualne jej uszkodzenie troche by wyniosło...
2 Pytanie, troche bardziej skomplikowane, a mianowicie. Kupiłem Polską mapę do nawigacji, wszystko niby jest dobrze, jednak nieaktywna jest opcja ''Address''. Nie mogę przez to wpisać adresu do którego ma mnie naprowadzić nawigacja. Nie jest to bardzo uciążliwe, bo swoje miasto znam dokładnie i nie potrzebuje nawigacji, a jeśli jade gdzieś dalej to biorę z internetu współrzędne danego miejsca i wtedy już bezproblemowo nawigacja mnie prowadzi, jednak jest to małe utrudnienie. Pozdrawiam