Panowie od piątku testuję Verso i Aurisa Hybryde. Handlowiec wyczuł że zdecydować sie jest nam niezmiernie ciężko i zaproponował tak wspaniałe rozwiązanie. Obydwa samochody mamy udostępnione do poniedziałku i testujemy, testujemy ..... Dla mnie ale chyba też i dla żony po drugim dniu zajdy skłaniamy się do Aurisa dlaczego: wspaniale się prowadzi, naprawdę mega niskie spalanie, ostro mu wciskam wogóle nie myślę o eko jeździe i po drugim dniu średnia 5,1 NIEŹLE. Do tego piękne zawieszenie idealnie spasowane, skrzynia bomba, nagłośnienie JBL, wielki szklany dach, sportowe skórzane fotele itd (najwyższa możliwa wersja

) Frajda mega z jazdy. Minusy Aurisa to troche za mocne wspomaganie, przy agresywnej jeździe troche za miekkie, no i miejsce z tyłu MAŁO, choć siedziałem ostatnio w Hondzie Acord i o dziwo tak samo mało miejsca. Bagażni mega wielki.... No ale jest też Verso które na prawdę też prowadzi sie idealnie tu zdecydowanie lepsza widoczność, siedzi sie wysoko, tylna kanapa super, dużo miejsca itd. Bardzo dobry samochód, Minusy: jak na taki duży samochód to mały bagażnik 440 lit., spalanie, po dwóch dniach, troche miasto wiekszosc trasa 8,4, uważam że dużo. A i ciekawa sprawa Auris katalogowo 11,2 sek 100km Verso 10,4 a wierzcie mi dałbym sie reke uciac że Auris bije na głowę V. Przyspiesza na prawde super. Odczucie na poziomie 10 sek 100km albo i lepiej. Jak już zdecydujemy co kupic dam znać a tak na marginesie miał ktoś z Was okazje jeździć Mazdą CX5? bo to też jakaś alternatywa

i jeszcze jedno Auris ma piękne skóry ale zawsze broniłem się przed skórami nei bardzo mie się to podoba napiszcie jak taka skóra wygląda np po 5/10 latach czasami wsiadam do aut ze skjórzanymi fotelami i masakra popękane itd źle to wygląda pozdrawiam