Polecam STAG qnext

w Gdyni montaż 3000zł z bajerami (wlew pod klapką). Gwarancja 2 lata bez limitu km. Utrzymanie: co 15tyś przegląd z wymianą filtrów 100zł. Polska produkcja. Jeżeli chodzi o zużycie LPG to 20% trzeba liczyć, więc przy spalaniu 4,2l/100km (pokazanym z komputera benzynowego w moim aurisie) z całego zbiornika spalił mi 5,5 LPG/100km (liczone przy dystrybutorze) co przy cenie 1.41 zal litr dało mi koszt przejechania 100km mniej niż 8zł

(juz gdzieś o tym wspominałem na forum, trasy podmiejskie i do 100km/h) . Z tego co policzyłem, jakby żonka chciała dojeżdżać codziennie do pracy 12km w jedną stronę czyli 24km dziennie 20 dni w miesiącu (średnio) daje 480 km....... taniej niż komunikacją miejską (94zł - bilet m-c) i jeszcze zostanie na podjechanie na oparach lub na EV na zakupki

. Tyle, że na razie w domu jedna hybryda (bo ja bardziej potrzebuję) i żona ma prawo jazdy ale zapomniała jak się jeździ

Tyle, że ty piszesz o 1.5 a ja mam bliźniaczą konstrukcję z nowszych priusów 1.8, ale myślę że będzie podobnie.