Cytat: bardos.1979 w 11 Listopada 2020, 20:50:46https://allegro.pl/ogloszenie/1-8-vvt-i-hybrid-67-tys-km-navi-led-bluetooth-9802439223Tak.Przeglądałem takie ogłoszenia (niektóre stoją do dzisiaj) ale to są auta od handlarzy z teoretyczną gwarancją.Poza tym na tym ogłoszeniu jest wersja wyposażenia activ ja kupiłem z Premium i tak jak pisałem przepłaciłem ale chciałem kupić auto z programu Toyota plus.
https://allegro.pl/ogloszenie/1-8-vvt-i-hybrid-67-tys-km-navi-led-bluetooth-9802439223
PS. To przed liftingiem Auris Activ miał skórzaną kierownicę, składane aut. lusterka, podgrzewane siedzenia navi ? Czy to faktycznie Activ ale z dodatkami za dopłatą ?
Cytat: bardos.1979 w 11 Listopada 2020, 21:15:45PS. To przed liftingiem Auris Activ miał skórzaną kierownicę, składane aut. lusterka, podgrzewane siedzenia navi ? Czy to faktycznie Activ ale z dodatkami za dopłatą ?To fakt może i tak.W każdym bądź razie wersja,którą kupiłem posiada skórzaną kierownice,podgrzewane fotele,podgrzewane i elektrycznie składane lusterka,czujniki parkowania przód-tył oraz asystent parkowania.
Ta srebrna ma jeszcze światła przeciwmgielne i tylne szyby elektryczne czujnik deszczu to na pewno nie jest Activ. Ale może ktoś potwierdzi. No gdyby była idealna i bezwypadkowa to cena jest atrakcyjna i nawet tą gwarancję by można sobie darować. W końcu to lider niezawodności.
A czy po kupnie auta w programie Toyota Plus byliście może w ASO spytać o historię pojazdu i stłuczki, w których brał udział?
Cytat: tomsan w 11 Listopada 2020, 19:11:21To juz lepiej. Ja chciałem tak kupić rok temu, moze polepszyli warunki.Zdradzisz kwotę zakupu a jeśli nie to o ile była droższa od tych z rąk prywatnych?Oczywiście, to żadna tajemnica 49000 drogo ale w tej cenie miałem wymieniony olej wraz z filtrami test układu hybrydowego,gwarancja na 12miesięcy lub 20000tys.km.(na układ hybrydowy do 10 lat pod warunkiem płatnego corocznego testu baterii) i transport do domu w cenie auta bo kupowałem 400km. od miejsca zamieszkania.Ogólnie jestem zadowolony samochód z takim przebiegiem wygląda jak nowy, w środku zero zużycia.
To juz lepiej. Ja chciałem tak kupić rok temu, moze polepszyli warunki.Zdradzisz kwotę zakupu a jeśli nie to o ile była droższa od tych z rąk prywatnych?
Cytat: Robinson w 12 Listopada 2020, 00:08:05A czy po kupnie auta w programie Toyota Plus byliście może w ASO spytać o historię pojazdu i stłuczki, w których brał udział?Bez komentarza.
Chodzi mi tylko o to, że ktoś sobie wyobraża, że te auta w Toyota Plus są lepsze, bezwypadkowe, zadbane, a to nieprawda.Są po prostu ładnie "odrestaurowane", że tak powiem.
Chodzi mi tylko o to, że ktoś sobie wyobraża, że te auta w Toyota Plus są lepsze, bezwypadkowe, zadbane, a to nieprawda. Są po prostu ładnie "odrestaurowane", że tak powiem.