Autor Wątek: Antena elektryczna (F)  (Przeczytany 13634 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bbartek22

• Toyot Spamer
Odp: Antena elektryczna (F)
« Odpowiedź #15 dnia: 22 Marca 2006, 15:19:27 »
Witam wszystkich forumowiczow,
wybaczcie za prostackie pytanie, ale od niedawna mam Carine i dopiero ja rozgryzam. Mam antene zamontowana na lewym slupku i zdaje sie ze to elektryczna antena. Jak to mozna sprawdzic i gdzie uruchamia sie mechanizm tej anteny ?
Pozdr!
ja też mam w słupku i to wcale nie jest antena elektryczna i byćmoże ty też takowej nie masz

Jedi

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 22 Marca 2006, 16:33:26 »
Tak spytam w temacie anten - bo moja Cari ma antenę na tylnym błotniku, a wszystkie jakie do tej pory widziałem (nie licząc tej na fotce powyżej wrzuconej przez CarinaGTI) mają na przednim słupku.
Od czego to było zależne ??

Offline eddie

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #17 dnia: 22 Marca 2006, 21:10:43 »
Ja mam antene w slupku a do tego miejsce na elektryczna w tylnym blotniku zaslepione wstretna czarna guma:) wydaje mi sie ze elektryczna byla w opcji, bvo watpie zebym mial GTI
      "Ty się nie wpier****j, bo nie wiesz gdzie barykada jest"

Offline Katarina

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #18 dnia: 22 Marca 2006, 21:59:35 »
wybaczcie za prostackie pytanie, ale od niedawna mam Carine i dopiero ja rozgryzam. Mam antene zamontowana na lewym slupku i zdaje sie ze to elektryczna antena. Jak to mozna sprawdzic i gdzie uruchamia sie mechanizm tej anteny ?
Pozdr!
ja też mam w słupku i to wcale nie jest antena elektryczna i byćmoże ty też takowej nie masz
Pozdr!

Dzieki za podpowiedz - jak tyko uda mi sie to sprawdzic to dam znac jaka jest u mnie.
Pozdro

Offline Perzan

• Toyot Zmotoryzowany
    • http://www.perzan.com
« Odpowiedź #19 dnia: 03 Kwietnia 2006, 22:08:24 »
W kombi antena elektryczna była montowana z tyłu na błotniku. O ile mnie pamięć nie myli to po prawej stronie.
Jeśli masz na lewym przednim słupku, to niestety musisz się pofatygować i wyciągać ją ręcznie.
W oryginale była dwuczęściowa, teleskopowa, ale pasuje też od innego modelu (nie powiedzieli mi w ASO od którego) i jest o połowę tańsza :)
Pozdro.
*
*** Czytając forum często odnoszę wrażenie, że ludzie nie chcą aby im pomóc, choć wydaje się że pomocy potrzebują. ***
*
*
*** Try not. Do or do not. There is no try. ***
*

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl