Autor Wątek: [3VZ] [A/T] Problemy z gaśnieciem  (Przeczytany 7472 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AGILESS

• Toyot Spamer
Odp: [3VZ] [A/T] Problemy z gaśnieciem
« Odpowiedź #15 dnia: 05 Lutego 2014, 14:44:18 »
No i teraz Bolesławie wiesz już wszystko :) Zrobić remoncik jak trzeba i cieszyć się sprawnym autkiem.

Offline cienkibolek1990

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 05 Lutego 2014, 21:38:56 »
Skoro juz mi polecacie szykowac sie na "wyszczuplenie" mojego portfela, to raczej wam zaufam. Zreszta macie racje, jak dobrze nie zainwestuje w te auto, to nie bedzie "hasać" jak nalezy. Mam nadzieje, że tylko gra będzie warta świeczki.

Nie będę ukrywał, ale jakos mam słabosc do tej mojej Camryczki. Wkurza mnie, jak moj Ojciec mi gada, ze zakupilem padlinke. Niby w zartach, ale nie do smiechu mi, z tymi jego tekstami.

Offline dziadek_tadeusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #17 dnia: 05 Lutego 2014, 21:47:21 »
A czym tata jeździ?

Offline cienkibolek1990

• Toyot Leżący
  • *
Odp: [3VZ] [A/T] Problemy z ga�nieciem
« Odpowiedź #18 dnia: 05 Lutego 2014, 21:54:45 »
Ojciec jezdzi Honda Civic 91. Auto nie wyglada ma swoje lata, ale stan mechaniki jest idealny jak na auto, ktore posiada juz swoje lata. Samochodzik nie jezdzi a mozna powiedziec, ze lata. Zreszta nie zaluje pieniazkow na inwestowanie w niego. W lato chce sie wziasc calkowicie za blacharke i konserwacje. Mowil ze bede mu zazdroscil i moze ma racje.

Offline tjedral

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #19 dnia: 05 Lutego 2014, 22:07:53 »
O witaj w klubie, ja ciągle słyszę, że za to co wkładam w to auto już kupiłbym takie , czy inne, pewnie tak, ale nie byłoby takie , poza tym mówi mi to kierowca , który swoim Dusterem zrobił 3000 km w 22 miesiące, nie bardzo mamy płaszczyznę do dyskusji, bo do czego innego wykorzystujemy swoje samochody. Ja mam po prostu narzędzie pracy, auto klasyczne i użyteczne jak para jeansów do marynarki i do t-shirt'a , do pracy i na luzie ,do lasu i do wożenia zakupów z Ikei, można w nim spać i wygodnie przejechać 2500 km autostradą, zapakować 100 kg na dach i ponad pół tony do bagażnika, mieć pewność, że każda dobrze wydana złotówka wróci w postaci bezproblemowej eksploatacji. Odbudowałem (z pomocą Marcina) dwie Camrzyce (zobacz w galerii) i nie żałuję wydanych środków, a lista modów jakie możesz z nią zrobić jest spora, ogranicza nas tylko wyobraźnia i czas/pieniądze.
powodzenia i trzymam kciuki
« Ostatnia zmiana: 05 Lutego 2014, 22:09:45 wysłana przez tjedral »
Toyota Camry Wagon Custom V6, 3.0, MT
Toyota Camry Sedan V6 GX , 3.0, AT

Offline cienkibolek1990

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 06 Lutego 2014, 22:33:06 »
Do marcinm:

Marcinos z tego co sie dowiedzialem, od poprzedniego własciciela, to kilka miesiecy przed pozbyciem sie tej Camryczki, wymienil w nim świece(Denso), kopułkę i palec. Co do kopułki i palca to nie wiem jakiej sa firmy. Jutro jeszcze dokladnie sie go zapytam co wymienial w tym aucie zanim sprzedal mi go.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl