Autor Wątek: Na co zwócić uwagę odbierając samochód z salonu?  (Przeczytany 124028 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patkrz

• Toyot Zmotoryzowany
Odp: Na co zwócić uwagę odbierając samochód z salonu?
« Odpowiedź #210 dnia: 10 Kwietnia 2014, 23:11:45 »
I właśnie z tego powodu, który podał Robert należałoby tankować 98...

Robsajson

• Gość
« Odpowiedź #211 dnia: 10 Kwietnia 2014, 23:14:19 »
Wszyscy w dodatku marudzą jak im źle ale większość idzie na łatwiznę i dają sobą pomiatać byle tylko mieć cokolwiek  <zalamka>
Szkoda gadać...
I właśnie z tego powodu, który podał Robert należałoby tankować 98...
Tylko dlaczego przy naszych zajebistych zarobkach mamy płacić za paliwo tyle co Niemiec czy Francuz??  :o
« Ostatnia zmiana: 10 Kwietnia 2014, 23:16:32 wysłana przez Robsajson »

Offline Nika

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #212 dnia: 10 Kwietnia 2014, 23:31:15 »
Tylko dlaczego przy naszych zajebistych zarobkach mamy płacić za paliwo tyle co Niemiec czy Francuz??   
Proszę nie narzekać, bo kiedy pierwszy raz lałam zielone do Nowego, to na Auchanie cena ON wynosiła... 4,99/l  :shock: aż pożałowałam, że Ryśka sprzedałam  :grin:
Pamiętam czasy, kiedy tankowałam klekota prawie za 6 zeta za litr. Niedawno cos mi się pozajączkowało i w cenie paliwa z przodu wstawiłam czwórki a Patka się śmiała, że czwórki z przodu już raczej nie uświadczę. A zobaczyłam ją  :good:
Teraz można lać 98 taniej, niż rok temu 95. Cieszmy się, zamiast płakać  <taniec> I cena paliwa nie byłaby tak dotkliwa, gdyby nie wysokość innych podatków, akcyz, opłat za mieszkanie... kiedyś gaz/prąd/czynsz kosztowały grosze, teraz większość wypłaty idzie na mieszkanie. Ja robię do pracy 80 km dziennie. Przy mojej pasji do prędkości to sporo kosztuje... ale trudno, jestem świadoma, że im mocniej nadepnę, tym mniej ciuchów w szafie będzie i fryzjer nieprędko mnie znów zobaczy. A kosmetyczka w zasadzie mnie nie zna. Mam niezbyt piękne alutki, ale takie już zostaną. Bo musze coś sikać do baku. Coś za coś  <zalamka>
Żyj i daj żyć innym.

Offline Sacrum

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #213 dnia: 11 Kwietnia 2014, 16:24:07 »
lejcie odrazu Shell V-Power Nitro+ skoro martwicie się o oktany  :cheesy:

Offline Swoop

• Administrator
  • Toyot Spamer
« Odpowiedź #214 dnia: 11 Kwietnia 2014, 17:15:44 »
lejcie odrazu Shell V-Power Nitro+ skoro martwicie się o oktany  :cheesy:

Co cię tak boli że kogoś stać?

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 4
« Ostatnia zmiana: 11 Kwietnia 2014, 21:09:44 wysłana przez Swoop »

Offline Nika

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #215 dnia: 11 Kwietnia 2014, 22:24:34 »
Następnym razem nasikam mu 98, niech ma na powitanie dobre picie  :-) Dziś na auchanie ON nadal 4,99.  95 5,15 a 98 5,25. Takie ceny, to ja lubię, można deptać  <taniec>
Żyj i daj żyć innym.

AurisBeast

• Gość
« Odpowiedź #216 dnia: 12 Kwietnia 2014, 08:36:36 »
Swoop
Jak kogoś będzie stać na cały bak benzyny do Aurisa to czy naleje 98 czy 95 to mała różnica. Mi tam dziesięć złoty na baku nie robi różnicy. Zresztą jak ktoś kupuje nowy samochód to zakładam że go stać. Jestem tego pewien.

Offline Nika

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #217 dnia: 13 Kwietnia 2014, 20:58:11 »
Zresztą jak ktoś kupuje nowy samochód to zakładam że go stać. Jestem tego pewien.
Niekoniecznie. Ktoś mógł zadłużyć się po uszy, żeby dorwać swój wymarzony samochód  :cheesy:
Żyj i daj żyć innym.

AurisBeast

• Gość
« Odpowiedź #218 dnia: 13 Kwietnia 2014, 22:56:44 »
To po co taki drogi kupujesz ? :)

Offline Nika

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #219 dnia: 13 Kwietnia 2014, 23:17:08 »
Bo wymarzony  :-P Poza tym nie powiedziałam, że to akurat mnie dotyczy, tylko hipotetycznego "ktosia".
I powiedziałam to po to, żebyście z góry nie oceniali cudzego portfela po tym, czym kto jeździ. Jeden kupuje auto od niechcenia, bo akurat przechodził, a inny albo ciuła latami, albo się zadłuża. To nie zawsze jest tak, że ktoś kupuje taki wóz, na jaki naskładał do skarpetyw tydzień czy 5 lat. "Jak go stać na wóz, to i na droższe paliwo"  - to nie jest pewnik.
Ja kupiłam, co kupiłam, stać mnie nawet na paliwo, ale czy stać mnie na droższe? Nie wiem, może wole jednak czasem pójść do tego fryzjera?  :cheesy: Więc proszę, bez takich komentarzy, bo nie wiecie ile kto wyrzeczeń podejmuje dla auta i można niechcący kogoś urazić. Jego portfel, jego sprawa. Każdy leje, co uważa i uważa, co leje  :cheesy:
Żyj i daj żyć innym.

AurisBeast

• Gość
« Odpowiedź #220 dnia: 14 Kwietnia 2014, 07:11:29 »
AMEN

Offline Bart7824155

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #221 dnia: 14 Kwietnia 2014, 18:53:14 »
Zresztą jak ktoś kupuje nowy samochód to zakładam że go stać. Jestem tego pewien.
Niekoniecznie. Ktoś mógł zadłużyć się po uszy, żeby dorwać swój wymarzony samochód  :cheesy:

Nie przejmuj się, u mnie było podobnie, pisali "Kupiłeś taki samochód a nie stać Cię na przegląd w ASO" :)

« Ostatnia zmiana: 14 Kwietnia 2014, 18:55:32 wysłana przez Swoop »
love is good, love is funny, All the people love for money, if u think love is funny, love yourself and take the money!

Offline Nika

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #222 dnia: 14 Kwietnia 2014, 21:18:10 »
Nie przejmuj się, u mnie było podobnie, pisali "Kupiłeś taki samochód a nie stać Cię na przegląd w ASO"
Nie mam czym się przejmować, bo nie usłyszałam jednego złego słowa ani wśród znajomych, ani tutaj na forum. A te rozmówki powyżej odbieram jako serdeczne żarty i przekomarzanki. Fajnie jest  :good:
Żyj i daj żyć innym.

Offline Jerzy Banasiewicz

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #223 dnia: 18 Maja 2014, 14:06:26 »
Ja też odbieram Auriskę 1,6 Premium w czerwcu ,będę sprawdzał czy po umyciu będzie woda w bagażniku. :song:

Offline Nika

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #224 dnia: 18 Maja 2014, 15:06:00 »
U mnie i u Pati nie ma nic a nic. Suchutko. Będziemy czekać na fotki w galerii  :good:
Jaki kolorek?
Żyj i daj żyć innym.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl