Autor Wątek: Face - lifting w 1996 (F)  (Przeczytany 28141 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TURBO

• Toyot Chodzacy
Odp: Face - lifting w 1996 (F)
« Odpowiedź #15 dnia: 19 Marca 2005, 11:11:40 »
No tak,wyposażenie samochodu zależało też od tego do jakiego kraju miało trafić.

zawika1

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 19 Marca 2005, 14:52:16 »
Cytat: TURBO
No tak,wyposażenie samochodu zależało też od tego do jakiego kraju miało trafić.

Witam.
Chyba, że jest to wersja Emotion-to i w Polsce była wypasiona!!!
Mam taką.MIODZIO :fun  :yehhhhhh

wilsonik

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 19 Marca 2005, 17:50:42 »
Cytat: k r z y s i e k
Kazdy model nadwozia ma inne lampy tylne, to chyba jasne dla każdego,  ich kształt zewnętrzny sie nie zmienił po liftingu. Zmienił sie natomiast wygląd klosza lampy (wytłoczenie), inne są kolory klierunków  - pomarańczowe. Przedni grill inny, logo na masce, inna tapicerka, kształt siedzeń-podobno wygodniejsze i jest regulacją lędzwiową dla klierowcy, inne uchwyty zamykania drzwi do wewnątrz, I mam wrażenie ze w poprzedniej wersji nie było  regulacja kierownicy (przynajmniej w standarcie)
pozdrawiam
krzysiek

Ja mam cari prze fl i mam regulacjęledzwiową i regulacje kierownicy.

zawika1

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 19 Marca 2005, 18:55:35 »
Cytat: Kryspin
W XLi nie było nawet po FL regulacji lędźwiowej dla kierowcy, podobnie reg wys fotela kierowcy- są bez trzymania bocznego także polecam tylko GLi gdzie jest to wszystko w standardzie [wiem bo cierpięmam cholerną XLi]

Witam.
No nie Wilsonik w profilu napisałeś, że masz GLI :aslyer  .To chyba wszystko jasne, że masz te "cacka".
Pozdrawiam.

wilsonik

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 19 Marca 2005, 19:09:20 »
Ok nie zrozumieliśmy się. Nie chodziło mi o różnice między xli i gli tylko przed i po fl. Zresztą teraz to już sam nie wiem o co chodziło. Głodny jestem i w ogóle...  :)

zawika1

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 19 Marca 2005, 21:16:39 »
Cytat: wilsonik
Ok nie zrozumieliśmy się. Nie chodziło mi o różnice między xli i gli tylko przed i po fl. Zresztą teraz to już sam nie wiem o co chodziło. Głodny jestem i w ogóle...  :)

Smacznego :-DD przed i po FL :drink

Offline Kryspin

• Toyot Spamer
    • Toyota Klub
« Odpowiedź #21 dnia: 21 Marca 2005, 08:47:36 »

Jak zawsze do Polski minimum.
Dobrze, że kierownica była w standardzie. :abadgrin
TK Automobile - serwis, naprawa , diagnostyka

Offline TURBO

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #22 dnia: 21 Marca 2005, 17:04:27 »
zawika1, a jakie masz wyposażenie tej Emotion?

zawika1

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 22 Marca 2005, 06:41:04 »
zawika1, a jakie masz wyposażenie tej Emotion?

Witam.
W tej wersji Emotion to mam taki dyszel dla konia z przodu :abadgrin .
Bez urazy.
Tak na poważnie, to wersja ta była sprzedawana w Polsce tuż przed pojawieniem sięAve.Chciano skusić do kupienia wachających się, więc do 2 litrowej wersji GLI dodano aluminiowe felgi Toyoty(stalowe z zimówkami też były),SRS rozszerzono na pasażera(poducha i pasy z napinaczami).Miałem też radio zamontowane bez dopłaty.
Niestety nigdy (chyba) w Polsce nie oferowano podgrzewanych foteli.Tej zimy(wiosny)przydałyby się.
Reszta jest chyba standartowym wyposażeniem GLI po FL. Ale i tak jest MIODZIO :-DD .
Pozdrawiam.

k r z y s i e k

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 22 Marca 2005, 19:22:17 »
Cytat: zawika1

Tak na poważnie, to wersja ta była sprzedawana w Polsce tuż przed pojawieniem sięAve.Chciano skusić do kupienia wachających się, więc do 2 litrowej wersji GLI dodano aluminiowe felgi Toyoty(stalowe z zimówkami też były),SRS rozszerzono na pasażera(poducha i pasy z napinaczami).Miałem też radio zamontowane bez dopłaty.
Niestety nigdy (chyba) w Polsce nie oferowano podgrzewanych foteli.Tej zimy(wiosny)przydałyby się.
Reszta jest chyba standartowym wyposażeniem GLI po FL. Ale i tak jest MIODZIO :-DD .
Pozdrawiam.

Dokładnie ten "extra wypas" mam w wersji GLi bez i to bez żadnych emotion  :D  po za felgami wprawdzie. Ale auto nie pochodzi z ostatniej serii.

zawika1

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: 22 Marca 2005, 22:45:20 »
Cytat: k r z y s i e k

Dokładnie ten "extra wypas" mam w wersji GLi bez i to bez żadnych emotion  :D  po za felgami wprawdzie. Ale auto nie pochodzi z ostatniej serii.

Z extra to już przesadziłeś :aslyer .
Pozdrawiam.

Bommb

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: 11 Maja 2006, 20:13:00 »
W XLi nie by�³o nawet po FL regulacji l�ªd�Ÿwiowej dla kierowcy, podobnie reg wys fotela kierowcy- s�¹ bez trzymania bocznego tak�¿e polecam tylko GLi gdzie jest to wszystko w standardzie [wiem bo cierpi�ª mam cholern�¹ XLi]

ja mam XLi po liftingu i mam regulacje kierownicy..... ;D

giorgio

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: 11 Maja 2006, 20:42:16 »
Mam XLi przed liftingiem i również posiadam regulację kierownicy.
Autko z rynku niemieckiego.

Pozdrawiam.

Offline PITMAR

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #28 dnia: 11 Maja 2006, 21:39:46 »
Witam mam XLi przed liftingiem z 1996r kraj pochodzenia Francja i mam regulacje lędźwiową jak również wysokości fotela i regulacje kierownicy

Offline sachar

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #29 dnia: 11 Maja 2006, 21:56:47 »
Mam carinke z 1994 r i bez fl mam reg. ledzwiowa, wys fotela reg. kierownicy

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl