Hokeja mam w bagażniku - bez bocznych fragmentów. Mówiłem, że miał bęckę z tyłu

Ale jakoś mi to nie przeszkadza - ma jeszcze nie jeden taki mały felerek - tu gdzieś otarcie od drzwi sąsiada, tam coś od wysokiego krawężnika - grunt, że Prius - oby bezawaryjny, jak go chwalą

Mat

Co do części - Intercars, allegro. Z wymianą oleju poradzi sobie każdy mechanik, nie tylko ASO.
Się już trochę rozglądałem i zastanowiło mnie, że np filtr powietrza (wiem jak wygląda) jest oferowany np. również bez tej gumowej uszczelki...
Mat
1. roleta bagażnika. Była włożona/wciśnięta przekręcona o 90 stopni. O dziwo w miarę normalnie się rozwijała, więc przy kupnie nie podjąłem żadnych podejrzeń... Po bliższych oględzinach wyjąłem ją i włożyłem tak, jak powinna być - napisem TOP do góry. Okazuje się, że siedzi _bardzo_ luźno. Boję, się, żeby nie telepała. Na jakimś wyboju może wyskoczyć...
Ona taka luźna ma być, czy kowal wsadził nie tę roletę co trzeba? Luz lewo-prawo jest około 1,5 do 2 cm, przód ty 3-4 mm... Roleta wygląda jednak na priusowską...
2. dodatnia klema akumulatora. Ma taki wielki chyba bezpiecznik i pokrywkę na biegun dodatni. Kowal, jak to kowal, złapał za pokrywkę, pociągnął i urwał (żeby być fair - mogło złamać się też przy uderzeniu). Jak zdejmuje się tę osłonę klemy prawidłowo?
Mat
______
Scalone
//Filu