0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ja tam z chęcią jeździłabym takim Yarkiem lub Corollą E11
To sprzedaj to, co masz i kup Yarisa albo E11, ja problemu nie widzę Zostanie Ci kupa kasy na fajne wakacje, a i na serwisy i paliwo na najbliższe kilka lat też pewnie nie braknie.
Jeżeli są spełnione określone warunki to TMP nie robi problemu z wymianą silnika, raczej bardziej ASO zniechęca do działania. W moim przypadku serwisant w ASO mówił, że na wymianę silnika nie mam szans gdyż auto było zakupione w Holandii.
Cytat: patkrz w 09 Czerwca 2014, 23:30:15 Ja tam z chęcią jeździłabym takim Yarkiem lub Corollą E11 To sprzedaj to, co masz i kup Yarisa albo E11, ja problemu nie widzę Zostanie Ci kupa kasy na fajne wakacje, a i na serwisy i paliwo na najbliższe kilka lat też pewnie nie braknie.
Cytat: juras w 09 Czerwca 2014, 22:09:15Jeżeli są spełnione określone warunki to TMP nie robi problemu z wymianą silnika, raczej bardziej ASO zniechęca do działania. W moim przypadku serwisant w ASO mówił, że na wymianę silnika nie mam szans gdyż auto było zakupione w Holandii. szkoda, że auto miałem krajowe bo TMP w moim przypadku sie wypieło
trzeba było iść z dziadami do turbokamery, itp.