Autor Wątek: Szkoda Camry  (Przeczytany 11996 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline miki.joe

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Szkoda Camry
« Odpowiedź #30 dnia: 27 Sierpnia 2014, 18:09:55 »
No i mamy finał sprawy auto odebrane. Kilka uwag co do zakladu mam. Pomalowana jest w miarę ok ale mogli lepiej... Listwy są tak sobie przyklejone jedna nie. Wlew od gazu w bagażniku. Plusy to takie że zrobili dodatkowo parę rzeczy dali Farecle G3 do polerki i farbę na zaprawki ok.400ml.
To tyle. Wstawie foty na forum jak będzie pogoda.
« Ostatnia zmiana: 27 Sierpnia 2014, 18:15:53 wysłana przez miki.joe »

Offline KJR

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: 18 Września 2014, 15:10:40 »
Dopiero przeczytałem wątek. Współczuję. Jakby mi w moją babcię Camry ktoś wjechał to @#%!#!!%  :czerwona:
Ostatnio jak płaciłem OC to pokazało mi wartość pojazdu 0zł (jeszcze rok temu było 1500zł). A to, że ciężko kupić auto w takim stanie za 5-6k to już nikogo nie obchodzi.
Wkurzająca sytuacja. Po co mi nowe auto, które nie przejedzie nawet pół z tego co moja Camry?
Podobno na żółtych blachach łatwiej odzyskać zainwestowane w auto pieniądze, aż się zaczynam zastanawiać nad tym.
Jak jadę na zakupy to zawsze staję w odległych od wejścia częściach parkingu... Naprawdę niektórzy mają gdzieś czy sobie i komuś porysują auto.

Jestem z tych co uważają, że Twoja Toyota, to jeszcze nowa jest ;)
« Ostatnia zmiana: 18 Września 2014, 15:14:08 wysłana przez KJR »

Offline miki.joe

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #32 dnia: 18 Września 2014, 18:35:49 »
Najważniejsze że jeździ. :-P Z wyceną tej generacji (mojej) nie jest tak źle (jeszcze).

Offline MAREK100

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #33 dnia: 18 Września 2014, 22:43:34 »
Moją spaloną, i po lekkim dzwonie(3-cia generacja), rzeczoznawca wycenił na 4 koła.Więc wycenami nie ma co się sugerować. Widocznie wycena uzależniona jest, od pozycji czapy wyceniającego.

Offline miki.joe

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #34 dnia: 19 Września 2014, 06:42:16 »
Napewno przed dostaniem wyceny rzeczoznawca stwierdził że ładna ta Camry. No i wycenił na 10 tyś czyli jak dla mnie realnie.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl