Pewnie masz racje, tylko po co pisać o tym w polskiej instrukcji?
Wolkis, widzę, że ty masz ten sprzęt bardzo dobrze "obcykany", może napisz, jakich ciekawych funkcji jeszcze używasz? Próbowałeś na przykład pokaz slajdów odtwarzać? Choć akurat w aucie nie jest to szczególnie przydatna funkcja.
Ja mogę pewne komendy głosowe wydać smartfonowi, niestety tylko po angielsku, na przykład "call mama" i wybiera mi numer do mamy. jest tez opcja głosowego odczytu/dysponowania wysłania sms, ale po polsku jest to niewykonalne. Musiałabym dyktować treśc po angielsku. Muszę sprawdzić jak to zadziała w połączeniu z T&G.
Generalnie trzeba w telefonie udostępnić net poprzez Bluetooth i sparować z T&G.
Ciekawe czy u mnie by to działało?
Pati, u Ciebie chyba nie. Patrzyłam w instrukcji, ale nie ma w Twojej wersji punktu "usługi internetowe", który jest opisany w wersji z zainstalowana navi

Z tego, co doczytałam jeszcze wynika, że korzystanie z internetu ograniczone jest do wyszukiwania adresów, punktów POI lub korzystania z platnych aplikacji typu ceny paliw, parking, więc ściśle powiązanych z nawigacją. Forum TK czy fejsa sobie już na tym sprzęcie nie odpalę. Ale mała strata i tak nie mam konta na FB, a TK mogę sobie w telefonie odwiedzać