Dzięki za odp., czy jest polecana jakaś marka do silnikowego?Ta wymiana do cvt to dynamiczna?
Jaki tam będzie filtr oleju ?
Hej, w swojej corolli zauwazylem, ze szyba w drzwiach od strony kierowcy jest jakby lekko luzna tzn jak się popchnie palcem przy zamknietym oknie to czuć, że szyba sie minimalnie rusza przod tyl. Mialbym to gdzies, ale przy otwartym do polowy oknie przy jezdzie po nierownym stuka, na zamknietym tylko przy jakims wiekszym uskoku naweirzchni. Pytanie czy ten model tak ma? Auto ma 2 lata i 30 tysięcy przejechane. Uszczelka równo przylega i nie jest sparciała. W ASO nie pytam bo mi każą wymienić drzwi albo całe auto
do polowy oknie przy jezdzie po nierownym stuka
Cytat: MaciekŚ w 16 Maja 2024, 12:24:22Hej, w swojej corolli zauwazylem, ze szyba w drzwiach od strony kierowcy jest jakby lekko luzna tzn jak się popchnie palcem przy zamknietym oknie to czuć, że szyba sie minimalnie rusza przod tyl. Mialbym to gdzies, ale przy otwartym do polowy oknie przy jezdzie po nierownym stuka, na zamknietym tylko przy jakims wiekszym uskoku naweirzchni. Pytanie czy ten model tak ma? Auto ma 2 lata i 30 tysięcy przejechane. Uszczelka równo przylega i nie jest sparciała. W ASO nie pytam bo mi każą wymienić drzwi albo całe auto Możesz śmiało jechać do ASO i zgłosić. Też tak mam, czasem puka czasem nie. Niektórym prowadnice wymieniali.
Hej, w swojej corolli zauwazylem, ze szyba w drzwiach od strony kierowcy jest jakby lekko luzna tzn jak się popchnie palcem przy zamknietym oknie to czuć, że szyba sie minimalnie rusza przod tyl. Pytanie czy ten model tak ma?
Panowie, w czasie spokojnej jazdy po gładkiej nawierzchni, w momencie, kiedy wyłącza się silnik spalinowy, nieraz słyszę takie delikatne cyknięcie, coś jakby jakiś wyłącznik. Nie widzę w tym jakiegoś problemu, ale pytanie - macie tak u siebie?