A co niby złego w tym że ktoś ma inne zdanie?
Nic złego w tym, że ktoś ma inne zdanie, bo forum po to jest, żeby pytać i wyrażać opinie. Ale po co aż tak dosadnie?

Wystarczyło napisać "nie podoba mi się" i grałaby gitara. Dobrze, że Dajnos ma dystans do siebie i świata i nie obraża się i bardzo fajnie utarł Ci nosa
Dajnos, pomysł Robsajsona z otwieraniem drzwi jest moim zdaniem dobry. Albo podłącz tak samo, jak działają lampki w kabinie w trybie auto: kombinacja: właczenie/wyłączenie stacyjki/otwarcie drzwi/przycisk pilota, nie wiem, czy w każdym aucie to działa tak samo. U mnie, jeśli są w trybie auto, to zaświecają się po wyłączeniu zapłonu i albo świeca jakiś czas, albo gasną kilka sekund po zablokowaniu drzwi z pilota. Musze zaobserwować jak to jest dokładnie

Wczoraj pod biedną ronką widziałam samochód, któremu po odblokowaniu drzwi z pilota zapaliły się małe ledowe lampki umieszczone pod lusterkami. Fajnie to wyglądało, nigdy wcześniej podobnego patentu nie widziałam i pewnie pomaga w sytuacji, kiedy wokół jest ciemno jak w nosie u murzyna. Nie możesz z tym legalnie jeździć, ale świecić na parkingu chyba możesz bezkarnie?