@ hais3333 Masz rację co do upodobań. Dla mnie wieś-tuningiem są naklejki z dziurami po kulach, pierdzący tłumik i bezsensowne spoilery. Natomiast jakbyś chciał wnieść coś bardziej konkretnego do tematu byłoby super. Na przykład o tym czy miałeś jakieś styczności z policją odnośnie tuningu czy wieś-tuningu ? Wiesz, informacja która może przydać się innym.
@Rafels Ja mam zakupiony biały kolor LEDów, na Priusie jest niebieski (są jeszcze czerwone). Dobrze, że poruszyłeś temat koloru bo nie wpadłem na to z tym niebieskim należącym do służb.
@Fasiol Właśnie ja też mam wątpliwości bo gdzieś doczytałem, że prawnie opisane są wszystkie światła zewnętrzne które może posiadać samochód osobowy, natomiast każde źródło światła które nie jest zawarte w tym spisie jest nielegalne.
Ogólnie do tematu - gusta i guściki, jednym się podoba drugim nie. Ja uważam, że taka forma upiększenia samochodu jest ciekawa i bardzo rzadko spotykana. Nie chodzi mi o tuning Aurisa poprzez dokupowanie progów, felg czy innych drogich bajerów. W ogóle nie myślałem o zamontowaniu tego podświetlenia jako tuning a jako pierdółkę przy której będę mógł pomajsterkować i podłubać przy samochodzie. Zakupiłem sobie do tego podświetlenia znaczka jeszcze żarówki do środka LEDowe. Na zagranicznych aukcjach są to groszowe sprawy a zabawy sporo. Natomiast najbardziej zastanawiam się nad legalnością takiego podświetlenia bo wolałbym za przedmiot warty 20 zł nie dostać mandatu 10x większego albo i gorzej