Autor Wątek: Czy do Starletki wejdzie...?  (Przeczytany 10580 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Lwiecz01

• Gość
Czy do Starletki wejdzie...?
« dnia: 27 Marca 2005, 21:54:39 »
Zamierzam żonce kupić Starletkędo jazdy po mieście. Jest jednak jedno zasadnicze pytanie :)
Czy do Starletki jest szansa na włożenie dziecęcego wózka do środka ? Czy raczej marne szanse na takie luksusy i muszęsięrozglądać za Corollą ?

urssik15_85

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Marca 2005, 22:15:36 »
a jak duzy masz wozek?? tzn macie ;) ,ale powiem ci tak. Jak kupisz zonie starlete to bedzie w niebo wzieta ,sam mam starlete rocznk 97 i matka chce mi za nia oddac clio z 2003 roku -prawie full opcja ,ale ja mowie  NIEE :) pozdro

urssik15_85

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Marca 2005, 22:17:57 »
w kazdym razie wydaje mi sie ,ze wozek wejdzie.....a nawet jestem tego pewien ;)

dEF

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Marca 2005, 23:18:19 »
Troche zbyt ogolne pytanie...
Sa wozki ktore wejda, a sa tez takie, ktore nie wejda ;)

jami

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Marca 2005, 23:22:17 »
Spacerówka wejdzie, bo 99% jest składanych, a co do głębokiego to wątpię, trzeba by kanapęzkładać.

Kohoshi

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Marca 2005, 11:01:05 »
Właśnie wszystko zależy od wózka, ale włożenie go przez tylną klapę, wyjęcie półki i złożenie kanapy nie powinno być żadnym problemem i robi sięto w kilkanaście sekund, przez drzwi nie polecam sięmęczyć ;)

jami

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Marca 2005, 12:22:26 »
Niektórzy, jeśli często jeżdżą w komplecie i z wózkiem inwestują  bagażnik dachowy, są przecież trumny nie tylko na narty, ale też bagażowe, krótsze ale za to szersze.

Lwiecz01

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 28 Marca 2005, 14:30:04 »
Ano sęk w tym, że rzeczonego wózka jeszcze nie ma - jest dopiero w planach :)
Jeżeli będzie wożony, to na pewno składany, ale ja jestem zboczony wielkością samochodu po Camry i jak ostatnio przyglądałem sięGwiazdce pod blokiem, to doszedłem do wniosku, że ona wogóle nie ma bagażnika i żeby weszło cokolwiek większego, to trezeba rozkładać tylne siedzenia... Wolałem sięwięc zapytać właścicieli, bo może przerabiają już transport Starletką z wózkiem.

urssik15_85

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 28 Marca 2005, 14:32:43 »
ja przewozilem starlta ..duzy fotel ,tesciowa i nikt nie narzekal ;) jak jestes z wawy to podjedz na mokotow ,pokaze ci moja starlete!!! i sam ocenisz czy bedzie git dla ciebie ,pozdro...

Lwiecz01

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 28 Marca 2005, 19:44:09 »
Kohoshi - no że po zdjęciu półki i złożeniu siedzeń z tyłu to wiem, że sięzmieści :) Pytanie, czy sięzmieści bez tyh zabiegów :D

urssik15_85 --> jak zapadnie decyzja, to na pewno skorzystam z zaproszenia :)

Offline wojber

• Toyot Pełzający
  • **
zmiesci sie...
« Odpowiedź #10 dnia: 28 Marca 2005, 21:07:28 »
Witam

ja mam duzy, głęboki 3 letni wózek składany ale sie miesci po dopiero po wyjęciu półki siedzen nie trzeba składac...

GWARANTUJE TO !!!

wprawdzie górne kółka /po włożeniu bokiem/ opierają sie o szybe klapy bagaznika ale to w niczy nie przeszkadza... szyba sie nie porysuje nawet jak jest przyciemniana folią...

jak cos to udziele wiecej info...

pozdrawiam WOJTEK

jami

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 28 Marca 2005, 22:24:39 »
Takie pytanie z czystej ciekawości. Da sięw Starletce upchnąć jakoś półkępo wyjęciu w samochodzie? U ojca w Astrze wchodzi ona tuż przed klapę, wiec nie ogranicza za bardzo pojemności bagażnika, ja u siebie musze zostawiać ją w domu, albo wozić w kabinie.

Kohoshi

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 28 Marca 2005, 23:57:37 »
Cytat: jami
Takie pytanie z czystej ciekawości. Da sięw Starletce upchnąć jakoś półkępo wyjęciu w samochodzie? U ojca w Astrze wchodzi ona tuż przed klapę, wiec nie ogranicza za bardzo pojemności bagażnika, ja u siebie musze zostawiać ją w domu, albo wozić w kabinie.

Ja, jeśli zmuszony jestem wyjąć klapęto wkładam ją za siedzenia moje i pasażera, pasuje ładnie i nie lata jesli sięjeszcze jakąś torbętam zapoda ;)  Oczywiście wyjmujępółęjak mam maksymalnie nawuchtowany samochód.

Offline wojber

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #13 dnia: 29 Marca 2005, 06:45:03 »
acha....

półkęw garażu zostawiam...

jazda z 4 osobami i wózkiem nie da rady z półką

Offline mandes

• Toyot Pełzający
  • **
    • http://www.toyota-starlet.prv.pl
« Odpowiedź #14 dnia: 29 Marca 2005, 10:41:05 »
Z większymi wózkami może być rzeczywiście problem, ale trójkołowce/parasolki/zwykłe spacerówki wchodzą na styk :). Przetestowane :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl