Szlifierką kontową też w kącie nie wyszlifujesz
Szlifierka kątowa nazywa się kątowa nie dlatego, że jest do kąta, za to opalarka jest do opalania
bawiłam się opalarką próbując zedrzeć lamperię ze ścian podczas remontu i nie potrafiłabym komuś z czystym sumieniem powiedzieć, żeby próbował tym "podgrzewać" klej. Sekunda nieuwagi i plastik stopiony, a lakier w bąblach.
To co w takim razie,opalarka do opalania kurczaków i innego drobiu między innymi dla Ciebie służy?

Nazywa się jak się nazywa, nie ja nazwę wymyśliłem natomiast zastosowanie tego urządzenia jest różnorodne. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że są opalarki z regulacją temperatury poczynając od 50'C.
Z tą sekundą nieuwagi to przypadków można sypać jak z rękawa, że o żyjącym bąblu już nie wspomnę

Oczywiste jest, że jeśli kolega nie czuje się na siłach, to niech skorzysta z wiedzy i umiejętności kogoś kompetentnego, który też może popełnić "sekundę nieuwagi" tyle, że powinien za to zapłacić.
Ale ok, nie będę Wam więcej zawracał głowy swoimi szalonymi "pomysłami" , szkoda czasu i życia.