Autor Wątek: Głośniki na tylne drzwi  (Przeczytany 21266 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline cezario1

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Głośniki na tylne drzwi
« Odpowiedź #45 dnia: 01 Marca 2019, 16:37:32 »
Temat był już przerabiany na tym forum W aurisie 2 z 2014 roku instalacja do głośników tylnych jest wypięta z radia Wtyczka jest za izolowana czarną taśmą i dlatego można jej nie zauważyć Głośniki tylne w radiu mogą być wyciszony trzeba wejść w ustawienia radia i je podgłosić Instalację od głośnika trzeba pociągnąć z tylnego słupka

Offline cezario1

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #46 dnia: 01 Marca 2019, 16:42:46 »
W gniazdku w słupku jest więcej kabli niż we wtyczce od strony drzwi Te dwa kable których jest więcej są głośnikowe Ja sprawdzałem podłączając do nich żarówkę Jeżeli radio gra to żarówka się żarzy jeżeli wyłączysz radio żarówka gaśnie

Gawith

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: 01 Marca 2019, 16:52:15 »
W aurisie 2 z 2014 roku instalacja do głośników tylnych jest wypięta z radia Wtyczka jest za izolowana czarną taśmą i dlatego można jej nie zauważyć
W takim razie nie w każdym aurisie z 2014r tak jest. Ja musiałem tylko podciągnąć kabel ze słupka do drzwi, wtyczki za radiem nie ruszałem i gra.

Offline cezario1

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #48 dnia: 01 Marca 2019, 20:09:47 »
W takim razie nie w każdym aurisie z 2014r tak jest. Ja musiałem tylko podciągnąć kabel ze słupka do drzwi, wtyczki za radiem nie ruszałem i gra.
A może masz Aurisa TS ja mam hatchback?

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl