Witam
Długo nie pisałem, ale już po prostu nie mam siły do tego auta. Po 1 w zimie był wymieniany olej na ravenol, zostało zalane za dużo oleju -wtedy wypuściła olej odpowietrznikiem. Nastepnie pojechałem do Toyoty zeby tam wymienili olej, zalali go oryginalnym ATF WS made in Toyota, po przejechaniu ok 1500 km znowu wylała olej ale tym razem dołem przez panewke (historia znana z poprzedniej wypowiedzi) Po 2, czy przed wymiana w zimie czy po wymianie w Toyocie czy tez po naprawie teraźniejszej dalej szarpie (występuje efekt tak jak by przeciągania na sprzęgle) Wymiana chłodnicy nic nie dała oprócz uszczuplonego portfela o 230 zł (założenie ok 60 zł) taniej by było to założyć we własnym zakresie, bo bardzo prosty montaż. Ale wracając do tematu dopiero nie dawno jakieś 2 tyg temu pojawił sie ktoś mądry aby sprawdzić ją na komputerze. Noi oczywiście mam błędy takie jak: P0746 P2714 oraz C1201 . Moi drodzy pomóżcie bo już ręce rozkładam. Dodam jeszczę że elektrozawory zostały wczoraj wyczyszczone wraz z sitkami i to nic nie pomogło. I jeszcze jedno, jak silnik jest zimny wszystko jest ok, dopiero po nagrzaniu zaczyna szwankować (to takie moje odczucie) Mam wrażenie że to sie dzieje albo na 2 albo na 3 biegu. Pomocy!!!