Witam. Z racji tego, że jest to mój pierwszy post/temat na forum chciałbym się przywitać ze wszystkimi

.
Teraz przechodząc do rzeczy: posiadam toyote yaris II z 2008 roku jest to wersja goła, bez centralnego zamka, chciałbym go dołożyć ponieważ zaczyna być uciążliwe sprawdzanie ciągłe czy na pewno auto zostało zamknięte. Zacząłem więc edukacje związaną z tym, wczoraj rozebrałem drzwi i porobiłem foty, które wstawie potem. Doszedłem do wniosku, że nie dam rady zamontować tam uniwersalnego centralnego zamka, bo siłowniki tam sa na druty, nie na linki jak w yarisce i teraz moje pytanie. Czy jest jakiś producent który produkuje w miare dedykowane siłowniki do centralnego do yaris, bo do ASO to nawet nie dzwonie (chcieli ode mnie 25zł za żarówke podświetlającą nawiewy). Szukałem juz dosłownie wszedzie, wczoraj po rozebraniu doszedłem do wniosku, że siłownik musi wyglądać tak:

Z racji tego, że nie bardzo mam ochotę to "drutować" to chciałbym gdzieś dostać już gotowy zestaw, ew. same siłowniki z osprzętem do montażu. Czy ktoś by mógł poratować swoją wiedzą na ten temat?
Oto fotki moich drzwi kierowcy:

P.S. Wiem, że podobny temat był już na forum, ale niestety nie było tam praktycznie żadnych informacji, więc postanowiłem utworzyć nowy. Jeżeli w złym dziale, to prosiłbym o przeniesienie do odpowiedniego, niestety nie wiem jeszcze jak się poruszac po forum
Dziękuje wszystkim z góry za odpowiedzi, pozdrawiam