Autor Wątek: Prąd ładowania  (Przeczytany 7995 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Croom

• Toyot Chodzacy
Pr±d ³adowania
« Odpowiedź #15 dnia: 05 Kwietnia 2005, 10:43:38 »
Kajjo : Uwzaam tą osobe za dobrego mechanika i nie widze sensu powodowac nepotrzebnej dyskucji na temat czyis kompetencji w tym co robi jesli bym uwazal ze jest do bani to bym tak napisal, mam do niego zufanie i tyle ;-)

60Ah mam od czasu zakupu rolki i nie zmienialem go bo wszystko dobrze kreci i jest ok. ktos mi proponowal 55Ah ale po co jak stary kreci, a nadmiaru gotowki raczej nie mam ;-)
Sluchajcie jesli bym zmienil akumlator np. na mniejszy np.50Ah to co ladowanie by spadlo czy tez na odwrot by zaczelo go gotowac ? Pytam tak z ciekawosci

Co do radyjka to podczas montazu złaczyl sobie bucynfał 2 kabelki i zrobil zwarcie tak ze wywalilo ten bezpiecznik brazowy (7.5V) w glownej skrzynce w silniku , wymienil go na zapasowy i juz. Po kilku dniach zapalam autko i nie mam jednego swiatla mijania, wymiana zarowki, nastepnie patrze podczas wł. alarmu nie ma swaitla na pozycyjnych, wymiana zarowek, nastepnie patrze nie ma oswietlenia przycisku ogrzewania tylnej szyby (tutaj jest gorzej bo zarowka w ASO kosztuje ....30zl a elektroniczne sklady rozkladaja rece, ) przy okazji wymienilem zarowke od oswietlenia dmuchawy, bo byla juz spalona od dawna.
Za radiem mam zaslepiony tasma izolacyjna jeden niebieski kabel nie wiem czy to wazne no ale..
To tyle z montazu radia
Pozdrawiam serdecznie
Piotr Dziektarz
www.zmienolej.pl

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl