Przeszukałem całe forum i praktycznie cały Polski i nie ma konkretnej odpowiedzi jak to jest w końcu z tym sterowaniem z kierownicy. Mam Yarisa Verso z 2004 1.5, którego użytkóję od ok 2 tygodni. Usiłuję wymienić całe audio. Chcę podłączyć Kenwood'a KMM-120Y. Nawet dystrybutor radyjka od dwóch miesięcy się nie odzywa. Radyjko ma jeden przewód niebiesko-żółty z napisem "steering wheel remote input". Moje pytanie gdzie mogę znaleźć chociaż schemat gdzie przychodzi lub przychodzą przewody ze sterowania z kierownicy??
Jeżeli mi się uda podłączyć to sterowanie to wrzucę na forum materiał fotograficzny z montażu całego audio. Obecnie przygotowuję skrzynię subwoofera typu "custom" (dokładnie dopasowany do wnęki, wykonany z żywicy poliestrowej), który będzie pracować w schowku pod fotelem kierowcy gdzie wchodzi fotel z tylnej kanapy. W drugim będzie wzmacniacz oraz kondensator. Dam też pełną relację z wymiany radyjka (pod warunkiem że sterowanie będzie działać) oraz wymieniać będzię głośniki z przodu i z tyłu łącznie z okablowaniem.