Autor Wątek: Yaris ts turbo  (Przeczytany 8674 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pirania1377

• Toyot Leżący
  • *
Yaris ts turbo
« dnia: 01 Września 2015, 10:00:20 »
http://olx.pl/i2/oferta/toyota-yaris-1-5ts-turbo-auto-komis-gala-CID5-IDbcm19.html ktoś widział ew jeździł takim cudem? Wygląda mi to na oryginał ale nie spotkałem się z czymś takim

Offline Jankiel

• Początkujący
Odp: Yaris ts turbo
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Września 2015, 16:18:16 »
Nawet miałem chęć wybrać się i go obejrzeć, ale jakoś mi nie wyszło. Próbują go sprzedać już kilka msc. Na początku kosztował 22, jak dobrze pamietam.

Offline wojtasbbi

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 06 Września 2015, 14:30:23 »
Kilka miesięcy? auto od ponad roku wystawiane jest z małymi przerwami na OLX

tu masz TS-y turbo ze Szwajcarii : http://www.autoscout24.ch/de/autos/toyota--yaris?allmakes=1&hpfrom=150&make=78,0,0&model=554,0,0&st=2&vehtyp=10
« Ostatnia zmiana: 06 Września 2015, 14:32:50 wysłana przez wojtasbbi »
Made In Japan

Offline Darsson91

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Października 2015, 13:12:50 »
Witam, jestem nowym forumowiczem,  chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o tym yarisie ts turbo co kolego wstawił trzy posty wyżej (na olx). Opłaca się w ogóle jechać oglądać czy sobie odpuścić??  Widział go ktoś na żywo??  Może ktoś z Was posiada takiego Yarisa i jest w stanie coś więcej powiedzieć o tym aucie. W internecie ciężko znaleźć cokolwiek sensownego ;/ pozdrawiam  :-)

Offline Damian91

• Global Moderator
  • Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Października 2015, 22:22:58 »
Jeśli nie masz daleko to jedź i zdaj relacje :) takcjakcnapisał wojtsabbi - auto buja sie na olx dłuższy czas z marnym skutkiem. Jego cena znacznie odbiega od tych, z którymi trzeba się liczyć na zachodzie. Cenowa okazja, która nie znajduje amatora - więcej chyba mówić nie trzeba :)

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Offline Darsson91

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Października 2015, 07:47:36 »
No kawałek mam bo koło 250 km ale chyba się przejadę zobaczyć. Ale to w przyszłym miesiącu bo teraz niestety czasu nie znajdę  :-( miałem nadzieję że ktoś z forum jest z Lublina i zerknie na niego (miałby u mnie wielkie piwo)  :grin:

Offline wojtasbbi

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Października 2015, 22:15:40 »
Coś z nią musi być nie tak. Wisi od ponad roku  , fajnie by było gdyby któryś z naszych forumowiczów odwiedził sprzedającego i opisał ten egzemplarz w odpowiednim dziale . prawdopodobnie w "Uwaga Mina"
Made In Japan

Offline ledziu

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #7 dnia: 14 Października 2015, 15:08:34 »
A ja bym sprawdził bo polskie realia sprzedaży takiego auta są inne niż w krajach EU... więc lubimy przebieg 170tyś.km., kierowca tylko zakonnica, tdi itp... :cheesy:

A z drugiej strony tak myślę ile by miało to auto kosztować bo ja osobiście powyżej 20k nie widzę sensu zakupu zwykłego, szybszego jarisa...

Offline mechu

• Toyot Spamer
    • Meszyński Car Audio
« Odpowiedź #8 dnia: 14 Października 2015, 17:27:59 »
za 20kpln masz Y2 ts ktory jest o klase wyzszym samochodem - czy tez o kilka lat nowoczesniejszym.

Offline Darsson91

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #9 dnia: 14 Października 2015, 18:11:19 »
Wczoraj dzwoniłem do tego gościa i ściemnia że auto stoi u niego pół roku, podobno w niektórych miejscach był delikatnie malowany (chyba nie chce wiedzieć jak "delikatnie"  :-) ) powiedział mi że wyśle mi VIN smsem i do tej pory nie dostałem. Więc chyba rzeczywiście to jakaś mina :/

Offline wojtasbbi

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #10 dnia: 15 Października 2015, 18:01:04 »
Auto na 100% wisi od ponad roku. Czego oczekiwać od handlarza? Kłamstwo i oszukiwanie klientów to u nich cecha wrodzona.

Powiesz , że za 20 k można dostać YTS II. OK :) ale dostajesz cięższe i słabsze auto niż YTS turbo I generacji :)
Made In Japan

Offline mechu

• Toyot Spamer
    • Meszyński Car Audio
« Odpowiedź #11 dnia: 15 Października 2015, 18:39:20 »
Ale lepiej sie prowadzace , bezpieczniejsze, cichsze i nowsze.
A kit na 210hp jest dostepny.

Offline wojtasbbi

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #12 dnia: 15 Października 2015, 19:42:20 »
Co kto woli :)
Made In Japan

Offline ledziu

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #13 dnia: 15 Października 2015, 20:54:23 »
A ja Was pogodzę :cheesy: Po co się silić na szukanie jednej sztuki na rok yarka turbo jak można łatwiej wyrwać czt który ma super silniczek i spokojnie można go wydłubać bez wielkiej filozofii... Są to bardzo podobne auta więc jak ktoś chce spróbować szybkiej pstynki to czt ważący 1t jest ok.

Ja dzięki czt wiem że nigdy bym nie kupił seryjnego yarisa1 turbo za sugerowne kwoty powyżej 20k. bo się nie opłaca pomimo zacnej otoczki związanej z turbo.

Offline wojtasbbi

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #14 dnia: 15 Października 2015, 22:25:38 »
Moje zdanie jest takie: Jeżeli ktoś ma fioła na punkcie toyoty i przygotowane ponad 20k zł niech kupuje yts turbo.

Taniej w zakupie wychodzi CZT, ale wyglądem troszkę odstrasza - ale to jest tylko moje zdanie, które może się zmienić gdy będę miał okazję przejechać się tym modelem mitsubishi :)

Jeden za 20 k kupi yarisa, drugi uturbionego colta, trzeci audi a4 b5 1.9 tdi , a czwarty 2 letnią pandę :)

Ilu użytkowników tyle opinii :)
Made In Japan

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl